Podcast
StoryEditor

Barbara Slade Jagodić: Društvene mreže pune su žena kojima je prekipjelo

22. Travanj 2024.
Barbara Slade Jagodić - Lider Podcast #59
  • Bila sam luda od toga da radim za druge
  • Najbrži način da pokvariš nekoga je da mu nešto zabraniš
  • Digital je živi pijesak, stalno se vadiš iz nečega i stalno učiš nešto novo 
  • Majčinstvo me promijenilo nabolje 

U novoj epizodi podcasta, novinarka i voditeljica Sandra Babić razgovarala je s Barbarom Slade Jagodić, vlasnicom agencije za digitalni marketing i copywriting SLADE, koja se online komunikacijom bavi već 20 godina. 

Barbara je jedna od onih osoba koje su rano prepoznale vrijednost stvaranja sadržaja na društvenim mrežama, a pogotovo na LinkedInu, na kojemu je jedna od najaktivnijih i najpraćenijih korisnika u Hrvatskoj. Jedna je od prvih web novinarki, urednica, blogerica i community menadžerica u Hrvatskoj. Nakon rada za korporacije i startupe kao savjetnik za brendiranje i marketing i par otkaza koji su ju, baš kao i sve, malo zapekli, odlučila se baciti u poduzetništvo pa danas pomaže klijentima da njihov sadržaj postane vidljiv na internetu. Na tom se putu svašta dogodilo - pa tako i majčinstvo. O svemu poslovnom, ali i privatnom, vrlo direktno i otvoreno govorila je Barbara u novoj epizodi Liderova podcasta! 

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj mrežnoj stranici i kanalu na YouTubeu. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikToku, Instagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu. 

02. svibanj 2024 09:42