Hrvatska
StoryEditor

Jedini telekom operater u hrvatskom vlasništvu dobio novu Upravu

20. Kolovoz 2015.
Piše:
lider.media

Nakon promjene vlasničke strukture, promjena u Nadzornom odboru i povećanja temeljnog kapitala kompanije te uz dva snažna suvlasnika – Hrvatsku poštansku banku i Croatia osiguranje, H1 Telekom je ojačao i svoje menadžerske redove

Shodno tome novi predsjednik Uprave je Joško Dorić, dok su Dean Kosty i Kristian Uwe Ćurković imenovani članovima Uprave, priopćili su u četvrtak iz te kompanije.

S više od 20 godina iskustva na području korporativnog upravljanja, financijskog menadžmenta i investicijskog savjetovanja, Joško Dorić je prije prelaska u H1 Telekom tri godine obnašao dužnost člana odnosno predsjednika Uprave Infosistema d.d.

Dean Kosty posjeduje višegodišnje bogato iskustvo i ekspertizu u telekomunikacijskoj industriji i upravljanju složenim sustavima, a zadnjih 16 godina obnašao je više menadžerskih pozicija na različitim tržištima unutar Telekom Austria Grupe.

Dosadašnji predsjednik Uprave H1 Telekoma Kristian Uwe Ćurković, koji je na toj poziciji proveo sedam godina, ostaje u kompaniji na dužnosti člana Uprave.

H1 Telekom je danas jedini alternativni pružatelj telekomunikacijskih usluga u potpunom hrvatskom vlasništvu koji svoje usluge nudi na cjelokupnom području Republike Hrvatske. Sve bolji poslovni rezultati, uz snažan upravljački tim, potvrda su provedivosti Plana operativnog i financijskog restrukturiranja kojeg je podržala većina vjerovnika i poslovnih partnera.

 

18. svibanj 2024 11:17