Hrvatska
StoryEditor

O čemu je Vlada odlučila na zatvorenoj sjednici?

19. Veljača 2015.
Piše:
lider.media

Na zatvorenom dijelu današnje, 214. sjednice, Vlada Republike Hrvatske, među ostalim, odlučivala je i o kadrovskim pitanjima.

Dosadašnji član Upravnog vijeća Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Tihomir Kralj je razriješen te je Ivana Vargašević Čonka imenovana novom članicom, kao predstavnica Ministarstva financija.

Radi isteka mandata razriješeni su članovi Upravnog vijeća Centra za regionalne aktivnosti Programa prioritetnih akcija Mediteranskog akcijskog plana u Splitu Nancy Butijer i Maja Fredotović, te članovi Marija Šćulac Domac, Ružica Batinić-Santro i Neven Stipica, koji su ponovo imenovani. Također, novim članovima imenovani su Damir Župan i Alen Soldo.

Sukladno Odluci o osnivanju Savjeta za razvoj civilnoga društva Nataša Novaković imenovana je novom članicom navedenog Savjeta, kao predstavnica Hrvatske udruge poslodavaca, a Drago Vručinić članom kao predstavnik zaklada civilnog društva. Dosadašnje članice Maja Stanojević Pokrovac i Kristina Bulešić su razriješene.

14. svibanj 2024 14:34