Aktualno
StoryEditor

Kolar: Ili će Andabak krenuti s investicijama ili će Županija izaći iz projekta Stubaki

24. Srpanj 2017.

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar najavio je skorašnji susret s Jakom Andabakom, vlasnikom Sunce koncerna koji je najavljivao investicije u Stubičkim Toplicama. Od Andabaka očekuje početak radova. U protivnom će, kako kaže, Županija izaći iz zajedničkog projekta. Naime, u Stubičke Toplice želi uložiti još jedan investitor, no o kome se radi, župan nije otkrio.

- Nismo uspjeli s projektom Stubaki. Aneks ugovora potpisan na Županijskoj skupštini istječe krajem kolovoza. U rujnu moramo ići s novim ugovorom ili raskinuti postojeći. U vrijeme najveće krize 2008., 2009., 2010. ,2011. nije bilo vrijeme za investicije, međutim 2015., 2016. i 2017. su idealne za ulazak u jedan takav projekt, rekao je Kolar na radnom sastanku s predstavnicima Općine Stubičke Toplice.

>>>U novom broju Lidera: Andabak – Dizanjem plaća u turizmu moguće je zaustaviti egzodus iz Hrvatske

- Ili će se krenuti s projektom ili će Županija izaći iz projekta - rekao je je Kolar

>>>Tonči Boras: Već u prvom tjednu rada hotel TUI Blue Jadran bilježi stopostotnu popunjenost

Dotaknuo se i teme Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju i najavio kako županija nastavlja s ulaganjima te se kreće u uređenje bazena te se planiraju realizirati planovi koji će usko biti vezani za dogovor s Andabakom. Najavio je dolazak stečajnog upravitelja kako bi se ustvrdilo što je s projektom Hotela Matija Gubec i sa Slamaricom.

- Ne možemo više čekati stagnaciju - rekao je župan prema citatu portala Zagorje.com.

 

20. travanj 2024 10:07