Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje tri paketa moćnih i inovativnih zubnih pasti Marvis

11. Srpanj 2019.

Paste za zube s Marvisovim potpisom transformiraju jednostavnu rutinu pranja zuba u jedinstveno iskustvo, a namijenjene su svima koji u svoj život žele unijeti dašak neočekivanog, intrigantnog, cool i apstraktnog.

MARVIS paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa. Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat.

Njihov nesvakidašnji, retro dizajn u potpunosti pomiče granice suvremene umjetnosti življenja te je prepoznatljiv na svakom kozmetičkom ormariću koji se zahvaljujući Marvisu pretvara u hipnotično mjesto na kojem se isprepliće osjećaj senzacije svakodnevne njege s daškom eklektične, apstraktne i cool estetike.

Classic Strong Mint pasta za zube pruža pepermintni užitak i svježinu. Svježa formula temeljito čisti zube i lagano izbjeljuje.

Jasmin Mint kombinira slatke i pikantne note jasmina s klasičnom mentom. Blaga metvica u ovoj pasti za zube ne prevladava cvjetne note jasmina, no dovoljno je jaka pružiti dugotrajnu svježinu. Dah ostaje svjež i mirisan satima.

MARVIS paste za zube. koje je inače moguće pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu, u ovoj jedinstvenoj prilici možete dobiti u darivanju ljetnog Lider trenda.

Odgovorite na pitanje i osvojite jedan od tri paketa Marvis zubnih pasti koji sadrže zubnu pastu MARVIS Jasmin Mint i MARVIS mini zubnu pasta classic strong mint.

Pitanje: Kako se zove poznata kuharica koja nam je pripremila 4 odlična slatka ljetna recepta?

Svoje odgovore zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 15. srpnja.

Sretno!

18. travanj 2024 20:14