Poslovna scena
StoryEditor

Novasol se planira širiti na Slavoniju i Zagorje

02. Rujan 2012.
Piše:
lider.media

Ministar turizma Veljko Ostojić susreo se u Puli s Berndom Muckenschnabelom direktorom Novasol A/S grupe, jedne od vodećih europskih turističkih agencija, specijalizirane za privatni smještaj, koja je prisutna u 25 zemalja Europe.

Predstavnici Novasola upoznali su ministra Ostojića s njihovim dosadašnjim rezultatima te planovima za budućnost, a razgovaralo se o unaprjeđenju međusobne suradnje, te proširenju njihove ponude i na unutrašnjosti Hrvatske s naglaskom na Zagorje i Slavoniju.- U narednih nekoliko tjedana predstavnici Novasola obići će nove potencijalne destinacije na kontinentu Hrvatske s ciljem uključivanja u njihovu ponudu - naglasio je ministar Ostojić nakon sastanka.

Muckenschnabel je istaknuo kako Novasol osam godina djeluje u Hrvatskoj te da i ove godine očekuju rast prometa i prihoda.- Osim na Jadranu, gdje je većina objekata koje imamo u svojoj ponudi, Novasol je proširio svoju ponudu na Gorski Kotar, a cilj nam je u narednih nekoliko mjeseci proširiti se i na druge dijelove kontinentalne Hrvatske, posebno Zagorje i Slavoniju - izjavio je Muckenschnabel.Uz to razgovaralo se je o regulaciji privatnog smještaja i primjerima dobre prakse iz Europe, te mogućim mjerama za proširenje ponude i dizanje kvalitete privatnog smještaja. - Jedan od ciljeva Ministarstva turizma je razvoj turizma na turistički nerazvijenim područjima, posebice na kontinentu, stoga veseli što Novasol ima velike planove za Hrvatsku, a posebice njezin kontinentalni dio. Hrvatski turizam vidim kao sinergiju njezinog priobalnog i kontinentalnog dijela - istaknuo je Ostojić.

04. svibanj 2024 07:51