Lider trend
StoryEditor

Franck Freeze Tease –osvježenje bez kalorija

14. Rujan 2012.

Znate li da gotovo 20 posto svakodnevno konzumiranih kalorija dolazi iz pića? Nova Franckova inovacija omogućuje da tijelu osiguramo potrebno osvježenje i hidrataciju, a da ga pri tom ne opteretimo dodatnim kalorijama.

Freeze Tease prvi je i jedini prirodni hladni čaj, koji nudi čisto osvježenje bez dodatka šećera ili umjetnih sladila, bez umjetnih boja, sa samo sedam kalorija. Pravi čaj koji se priprema u hladnoj vodi, u tri ponuđena okusa: Breskva kao omiljeni ljetni okus, neodoljiva Crvena naranča te Limun sa listićima zelenog čaja koji je uz osvježavajuć, citrusni okus, bogat antioksidansima i polifenolima.

Freeze Tease hladni čaj može se pronaći na policama trgovina u ekonomičnom pakiranju od kojeg se može napraviti čak do 4 litre ovog savršenog osvježavajućeg napitka. Za sladak okus čaja zaslužna je isključivo biljka stevia, poznata po svojoj blagotvornosti. Pretjerano konzumiranje šećera povezano je s nizom zdravstvenih tegoba. Prema preporukama, unos zašećerenih napitaka trebao bi biti manji od 1 litre tjedno, tj. oko 450 kalorija, dok istraživanja pokazuju da putem gaziranih sokova, energetskih napitaka, voćnih napitaka te voda s okusom u organizam prosječno unosimo i do 336 kalorija dnevno. Takve je napitke zapravo poželjno u potpunosti izbjegavati te ih zamijeniti vodom i nezašećerenim napitcima, posebice čajem.

25. travanj 2024 04:03