Konferencijske vijesti
StoryEditor

Na ‘Žene u biznisu‘ stiže i jedna od najmoćnijih poslovnih žena u regiji  

04. Studeni 2019.
Lada Tedeschi Fiorio

Popis uglednih gošći devete Liderove konferencije 'Žene u biznisu', koja se održava 5. prosinca u ZKM-u, obogatit će i Lada Tedeschi Fiorio. Članica Uprave Atlantic Grupe u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija karijeru je započela 1997. na mjestu zamjenice direktora Financija kada je to još uvijek bila relativno mala kompanija sa stotinjak zaposlenih, a posebno važnu ulogu imala je u pregovorima s potencijalnim ulagačima prilikom akvizicija, kao i u inicijalnoj javnoj ponudi dionica Atlantic Grupe.

Nakon prelaska kompanije u dioničko društvo, Lada Tedeschi Fiorio postaje zamjenica predsjednika Nadzornog odbora, da bi ove godine preuzela vođenje Strategije, poslovnog rasta i razvoja. Konačno, početkom listopada prelazi s te pozicije u Upravu Atlantica. Dosada medijski neeksponirana, na Liderovoj konferenciji Lada Tedeschi Fiorio sudjelovat će u jednom od tri razgovora jedan na jedan.

Poslovna iskustva Lada Tedeschi Fiorio stjecala je u Wrigleyu u Njemačkoj i Mars Masterfoodu u Ujedinjenom Kraljevstvu, Nizozemskoj, Poljskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ekonomiju je diplomirala na uglednoj poslovnoj školi Bocconi u Milanu, a usavršala se na London Business School.

15. travanj 2024 18:41