Konferencijske vijesti
StoryEditor

14. konferencija o nabavi - Sve o nabavi od teorije do realizacije

28. Listopad 2019.

Nabava na prekretnici – što donosi budućnost, slogan je 14. Konferencije o nabavi koja će se u organizaciji Hrvatske udruge nabavne djelatnosti (HUND) i poslovnog tjednika Lider održati 14. studenog u hotelu Sheraton u Zagrebu. Bavit će se digitalizacijom poslovanja, borbom za resurse, trgovinskim ratovima i ostalim globalnim izazovima koji mijenjanju ulogu nabavne djelatnosti u korporacijama.

image
Frank Rozemeijer
foto
Glavni govornik je Frank Rozemeijer, profesor nabave i supply managementa na Sveučilištu u Mastrichtu, koji će govoriti o nabavi nove generacije i izazovima koji danas stoje pred nabavnim specijalistima te dati projekciju razvoja i pozicije ove funkcije u sustavu stvaranja nove vrijednosti.

Konferencija će okupiti domaće i strane stručnjake koji će govoriti o umjetnoj inteligenciji u službi strateške nabave, digitalizaciji nabavnih procesa u praksi i nabavi od teorije do realizacije. Sudjelovanje na konferenciji potvrdili su i Mirela Senica, (HUND), Alan Rankin, CPO, Stada, Renee Ahel, MALL Group, Michal Szlezak, Danfoss, Mihael Furjan, Pliva Hrvatska, Frank Rozemeijer, profesor Maastricht University, i dr. Sanela Banović, Klinički centar Ljubljana.

Na konferenciji će biti predstavljena najuglednija nagrada za nabavnu djelatnost EIPM Peter Kraljič Awards koju dodjeljuje Europski institut za upravljanje nabavom, a predstavit će je predsjednik Bernard Gracia.

Nabava je jedan od važnih čimbenika konkurentnosti i stvaranja komparativne prednosti koja se, u odnosu na konkurenciju, može ostvariti kvalitetnijim upravljanjem rizicima povezanim s nabavom; pravodobnom opskrbom deficitarnim sirovinama, uklanjanjem rizika promjene cijena u budućnosti i u uvjetima njihova rasta, stoga je ova konferencija namijenjena stručnjacima i specijalistima nabave, članovima i predsjednicima uprava, kao i onima koji se bave logistikom, prodajom, financijama i marketingom.

19. travanj 2024 04:00