Konferencijske vijesti
StoryEditor

Završna manifestacija projekta Lider invest 2019. 

26. Rujan 2019.

Završna manifestacija projekta Lider invest 2019. i svečana dodjela nagrada najboljim proizvodnim investicijama u Hrvatskoj održat će se u Hotelu Westin u Zagrebu, 23. Listopada, s početkom u 10 sati.

Nominacije investicija još uvijek su u tijeku. U razdoblju od veljače do srpnja održana su četiri investicijska foruma u Koprivnici, Otočcu, Splitu i Vukovaru. Misija projekta Lider invest je prepoznavati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore.

Nakon evaluacije pristiglih nominacija stručni odbor odabrati će dobitnike Lider investa. Osim nagrade 100% Lider invest – za veliku, srednju i malu investiciju te Specijal Lider invest posebne nagrade stručnog odbora, bit će podijeljena i priznanja za poseban doprinos: Export Lider invest, investicija koja je najviše pridonijela izvozu, Employee Lider invest, investicija koja je najviše pridonijela zapošljavanju, ECO Lider invest, investicija koja je najviše pridonijela održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštiti prostora i okoliša.

Članovi Stručnog odbora su: Mladen Vedriš (predsjednik), Tomislav Radoš (HGK), Mladen Fogec (Udruženje stranih ulagača u Republici Hrvatskoj), Vedrana Jelušić Kašić (Deloitte), Zdenko Lucić (Ministarstvo gospodarstva), Slavko Krajcar (FER) i Miodrag Šajatović (Lider media).

Poslovni tjednik Lider pokrenuo je 2016. poseban projekt LIDER INVEST, nagradu za najbolje male, srednje i velike proizvodne investicije u Hrvatskoj, kako bi promicao ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost.  

19. travanj 2024 13:33