Konferencijske vijesti
StoryEditor

Kako za tranziciju poslovanja pripremiti osnivača

12. Veljača 2016.
Piše:
lider.media

Nije dovoljno za prijenos poslovanja pripremiti samo nasljednika, na tu operaciju mora biti spreman i osnivač tvrtke. Kako i kada je pravo vrijeme, na Liderovoj konferenciji o budućnosti obiteljskih tvrtki ‘Ostaviti biznis nasljednicima ili ga prodati’ govorit će Boris Vukić, partner i jedan od osnivača Adizesa Southeast Europe

Tranzicija u operativnom poslovanju podrazumijeva ne samo pripremu tvrtke i nasljednika, već i pripremu osnivača. Na koji se način ona obavlja, koji su koraci i kada je pravo vrijeme za nju? Odgovore na ta pitanja na Liderovoj sedmoj konferenciji o budućnosti obiteljskih tvrtki ‘Ostaviti biznis nasljednicima ili ga prodati’ dat će Boris Vukić, partner i jedan od osnivača Adizesa Southeast Europe (ASEE) i Senior Associate Adizes Instituta, koji će govoriti o modelima uređivanja međusobnih odnosa u razdoblju tranzicije.

Konferencija o budućnosti obiteljskih tvrtki održat će se 18. veljače u Kraš Auditoriumu u Zagrebu, a o tome koliko je važan proces tranzicije govori i činjenica da je u Hrvatskoj više od 16.590 poduzeća čiji bi vlasnici trebali početi planirati prijenos poslovanja. U tim poduzećima zaposleno je 179.000 ljudi.

Na konferenciji ćemo predstaviti i Liderov Klub obiteljskih tvrtki, dobrovoljnu udrugu koja promiče biznis zasnovan na obiteljskom vođenju. Klub svojim članicama pomaže da edukacijom, zajedničkom razmjenom znanja i iskustava unaprjeđuju poslovanje te lakše svladaju specifične teškoće u upravljanju tvrtkom.

Više o konferenciji doznajte na https://lider.media/obiteljske-2016/

19. travanj 2024 11:17