Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Direktor Crosca preuzeo upravljanje STSI-jem, Irena Weber u NO-u Dalekovoda, financijaš pojačao Upravu E.ON Hrvatske...

30. Svibanj 2021.
Irena Weber

Direktor CROSCA Igor Kruljac postao je direktor i druge ININE tvrtke STSI-INTEGRIRANI TEHNIČKI SERVISI umjesto Nikole Mišetića, koji je odmah postao član NO-a CROSCA umjesto Tvrtka Perkovića. Goran Pleše ušao je u NO STSI-ja umjesto Stjepana Nikolića.

Bálint Dervalics novi je član NO-a ININE tvrtke TOP RAČUNOVODSTVO SERVISI umjesto Zsuzse Kigyós.

Irena Weber ušla je u NO DALEKOVODA i izabrana je za zamjenicu  predsjednika NO-a umjesto Tonija Đikića. Novi članovi NO-a su i Krešimir Kukec i Dalibor Balgač umjesto Hrvoja Markovinovića i Gordana Kuveka

Ashkan Hosseini pridružio se Upravi tvrtke E.ON HRVATSKA kao glavni financijski direktor.

Direktorica PGM-a iz Poznanovca (Bedekovčina) Vesna Bartolek vlasnički je preuzela tvrtku od Ivana Skozrita, koji je zadržao prokuru.

Vlasnik AMDRE iz Hruščice (Rugvica) Amer Draganović imenovao je Almu Draganović za direktoricu umjesto Silvije Horvat.

Vlasnik EXTEHA iz Zagreba Zorislav Srb povukao se s pozicije člana Uprave i direktoricom imenovao Sunčanu Glas Srb. Zoran Šurina ostao je u Upravi.

Dosadašnji član NO-a LONJE-STRUG Ivan Pavelić imenovan je predsjednikom novoosnovane Uprave, u kojoj je ostao dosadašnji direktor Zdenko Uzel.

Romanu Turku dodijeljena je prokura u TERRI MAGNIFICI IZ Kalinovice (Sveta Nedjelja).

Suvlasnica DOBROG PARTNERA iz Zagreba Jasna Degoricija povukla se s direktorske pozicije i preuzela prokuru. Ivan Jakšić i Filip Degoricija pridružili su se na direktorskim pozicijama drugom suvlasniku Borisu Degoriciji.

Goran Kulušić novi je direktor u KULANU S iz Zagreba umjesto Branka Banjeglava. Na toj se poziciji pridružio Krunoslavu Molnaru.

Vanja Kelemen nije više prokuristica u tvrtki Željka Kelemena HUCK FINN ADVENTURE TRAVEL.

Ivanu Kneževiću opozvana je prokura u tvrtki MIAGRO iz Ribnjaka (Našice).

BMTS TRANS-SERVIS EXPORT-IMPORT iz Varaždina promijenio je naziv u BMTS, a vlasništvo je od Marice Bencek i Mirka Benceka preuzeo direktor Marijan Bencek.

Hrvoje Bilić preuzeo je vlasnički i upravljački tvrtku ELGRA MIDAS iz Zagreba od Jovana Dragosavljevića.

John Laslavić podnio je ostavku na direktorsku poziciju u UPCHAINU iz Varaždina, koji sad samostalno vodi Luka Šmic.

Saša Boban nije više suvlasnik ni član Uprave splitske PROTETIKE, kojom sad samostalno upravlja jedini vlasnik Berislav Boban.

Joško Rađa novi je član Uprave korčulanske komunalne tvrtke HOBER umjesto dosadašnjeg direktora Ivana Ćenana, a Marku Skokandiću dodijeljena je prokura. U NO-u nije više Marin Laus.

Krešimiru Vlašiću dodijeljena je prokura u AIR TRACTORU iz Osijeka.

Darko Drozdek novi je član NO-a PBZ CARDA umjesto Nevena Horvata.

Ivan Pripuz prestao je biti prokurist u CE-ZA-R-u.

Andrija Topić nije više član Uprave TOKIĆA.

Božidaru Zupanu, koji je dosad osam godina samostalno vodio AUTOCOMMERCE HRVATSKU, na direktorskoj se poziciji pridružio Heinz Scheitner. Istodobno je prokura dodijeljena Boži Šariću, Mariji Crnković i Gordanu Vrdoljaku.

Milorad Radaković nije više prokurist u SBERBANKU.

12. svibanj 2024 00:40