Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Generacijska tranzicija u Olivalu, nove promjene u Končarovim i Pipunićevim sustavima…

01. Lipanj 2020.
Marijan Pojatina preuzeo je vlasništvo Olivala od osnivačice Vlaste Pojatinafoto Ratko Mavar

Nedavno imenovani članovi Uprave KONČARA – ELEKTROINDUSTRIJE ušli su u nadzorne odbore tvrtki kćeri. Miki Huljić novi je član NO-a KONČAR - APARATA I POSTROJENJA umjesto Davora Mladine. Božidar Poldrugač novi je član NO-a KONČAR - INŽENJERINGA ZA ENERGETIKU I TRANSPORT, KONČAR-METALNIH KONSTRUKCIJA i KONČAR - INSTITUTA ZA ELEKTROTEHNIKU, koji je sad u isključivom vlasništvu matične tvrtke.

Saša Ikić novi je član uprave FARME MUZNIH KRAVA ORLOVNJAK iz Antunovca i FARME MUZNIH KRAVA MALA BRANJEVINA iz Osijeka, a Dario Kalađija postao je predsjednik Uprave umjesto direktora u ovim tvrtkama iz grupe ŽITO Marka Pipunića.

Direktor OLIVALA iz Zagreba Marijan Pojatina vlasnički je preuzeo tvrtku od majke Vlaste Pojatine, koja je osnovala tvrtku i vodila je do 2016., kad se povukla na poziciju prokuristice.

Vítor Manuel Mateus Antunes novi je direktor u ORACLEU HRVATSKA umjesto Billyja Mulcahyja i na direktorskoj se poziciji pridružio Simonu Thomasu Allisonu.

Marcus Kirchmair nije više član NO-a RAIFFEISSENBANK AUTRIJE.

Miroslavu Božiću dodijeljena je prokura u tvrtki VIRO TVORNICA ŠEĆERA.

Trgovački sud imenovao je Dušana Vučkovića članom NO-a IMEX BANKE.

Mario Hojan novi je direktor u OFFICIUM PARTNERU umjesto Tomislava Đurića i na toj se poziciji pridružio Ognjenu Tolji.

Danijel Kraljević izašao je iz vlasničke strukture INTERCOMMERCE EXPORT-IMPORTA iz Umaga, koji sad ima 28 suvlasnika.

BRIONKA iz Pule opozvala je prokuru Daliboru Brnosu.

Tvrtka STAKLO DOM iz Livana (Čepin) u vlasništvu direktora Ranka Bartulovića promijenila je naziv u S.T.D.M. FENSTER.

Vlasnik i direktor CARVELA iz Zagreba Miroslav Stanojević dodijelio je prokuru Maji Bistrički.

Drago Lucić nije više član Uprave TOFRADO TRGOVINE iz Pleternice, tvrtkom sad samostalno upravlja vlasnik Tomislav Lucić.

Sanja Pangracije nije više u vlasničkoj strukturi SUNČANE VURE iz Zagreba. Ta putnička agencija specijalizirana za prodaju aviokarata nakon lockdowna je opet ostala u isključivom vlasništvu direktorice Elice Rajić.

Denis Markoja, Saša Vidmar i Zvonko Šafranko izašli su iz vlasničke strukture tvrtke MARKOJA iz Zagreba, koja je ostala u suvlasništvu direktorskog dvojca Borisa Markoje i Denisa Božića, te Gorana Kitića.

Duško Bojić nije više u vlasničkoj strukturi ZAGREBINSPEKTA, koji sad ima 50 suvlasnika.

Antonio Vukov novi je, jedini član Uprave RIJEKATANKA umjesto Marka Kambera.

Philipp Maximilian Sohler nije više direktor KAUFLANDOVE nekretninske tvrtke EUROPA ALFA LOG, koja ima još četiri direktora.

Vlasnik tvrtke MODERN GAMES iz Poreča Idris Ferati nakon nepunih deset mjeseci opozvao je jedinog člana Uprave Kristijana Pilata i opet preuzeo upravljanje tvrtkom, koju je vodio od 2009.

Andrej Rzustija novi je direktor BIMONTA iz Bakra (Kukuljanovo) umjesto Zvonimira Bačića.

Dosadašnji prokurist Iztok Polanič i Kristijan Ravlić novi su direktori u H-GRADU iz Zagreba. Dosad je tvrtku u vlasništvu slovenskog POMGRADA vodio kao jedini direktor Berislav Trogrlić, a Boris Sapač ostao je prokurist.

Vanja Lovrić nije više u vlasničkoj strukturi VMD-a iz Odre (Zagreb). Ova putnička agencija, najpoznatija po programima za aktivni odmor, sad je u vlasništvu direktorice Laure Popovac i Ede Vričića, koji je ujedno i vodič kao i dosadašnja suvlasnica Vanja Lovrić.

Ljerka Kubran nova je članica NO-a EKO MOSLAVINE iz Kutine umjesto Vlade Antolovića.

Vlasnik tvrtke YACHT4YOU iz Kaštel Gomilice Ciril Vrančić povukao se s pozicije predsjednika Uprave i dodijelio si prokuru, a posao sad vodi Srđan Vrančić, koji je na direktorskoj poziciji od 2017.

Josipa Vinković izašla je iz vlasničke strukture NOVE ORTOPEDIJE iz Zagreba, koja sad ima 34 suvlasnika.

Ivan Lovrinčević preuzeo je kao vlasnik i direktor tvrtku LOVRINČEVIĆ iz Splita od Ivice Lovrinčevića.

17. svibanj 2024 04:32