Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Gotovina postavio suprugu u Upravu Pelagos net farme, promjena u Upravi Novo Nordiska, Smjene u Hrvatskim duhanima...

01. Lipanj 2021.
Ante Gotovina

Ante Gotovina i Milan Mandić odlučili su pojačati Upravu svoje PELAGOS NET FARME. Dosadašnji direktor Nenad Horvat postao je predsjednik Uprave, u koju su ušli Dunja Zloić Gotovina, Božidar Skejo, Božena Kačanić i Davor Barić. U Upravi je ostao i Leo Mandić, a suvlasnik Milan Mandić zadržao je prokuru.

Andrzej Pawel Popkowski novi je član Uprave NOVO NORDISKA umjesto Matta Josepha Regana.

Imad-Ud-Din Muhammad novi je predsjednik Uprave HRVATSKIH DUHANA umjesto Flavija Henriquee Oliveire, a Tamás József Nyaka ušao je u Upravu umjesto Garyja Johna Noblea.

Siniši Đuranoviću dodijeljena je prokura u HRVATSKOM TELEKOMU.

Ilija Ćorić novi je član NO-a ZAGREBAČKOG HOLDINGA.

VALAMAR RIVIJERI pripojena je tvrtka kći PALME TURIZAM iz Dubrovnika, koja upravlja VALAMAROVIM hotelima na Babinom kuku Dubrovnik President, Lacroma Dubrovnik i Argosy.

Mate Marušić novi je član NO-a KONČAR-ELEKTRIČNIH VOZILA umjesto Stjepana Kenjerića.

Marko Farkaš pridružio se na direktorskoj poziciji u MIDIJU iz Ivanovca (Čakovec) Draženu Prosu.

VUKNITU je pripojena njegova tvrtka kći VUKOVAR TEKSTIL.

Božidar Đurković novi je član Uprave tvrtke KOPRIVNICA PLIN umjesto Nenada Ukropine.

Roberta Rudan Buršić nova je članica Uprave obiteljske tvrtke RUDAN iz Žminja koja se bavi energetskom učinkovitošću.

Direktor NABA TECHNOLOGYJA iz Škarnika (Varaždinske Toplice) Nikica Antolković preuzeo je vlasništvo od Borislava Antolkovića, koji je ostao prokurist.

George Boshra Zaki Demian novi je direktor u tvrtki MERCK SHARP & DOHME umjesto Branimira Ivanova Brankova.

Tvrtka BLOK SREDIŠĆE izašla je iz suvlasništva u PATERA PROJEKTU, pa je sad jedini vlasnik BEGAMONT GRAĐENJE Ante Šarića, kojem se na direktorskoj poziciji pridružio Stipan Šarić umjesto Bože Ivančića, koji je suvlasnik BLOK SREDIŠĆA zajedno s Ljubanom Sićajom.

Američki POLYCHEM vlasnički je preuzeo tvrtku CARISTRAP EUROPE od kanadskoga CARISTRAP INTERNATIONALA i za direktora postavio Omara Abuaitu umjesto predsjednika Uprave Audreya Karassa. Wassim El-Khatib i Damir Linta nisu više prokuristi.

Direktor PRANGLA iz Strmeca (Sveta Nedelja) i prvi čovjek istoimene matične obiteljske tvrtke iz Austrije Christian Prangl-Grötzl dodijelio je prokuru Heleni Skrbič Sambolec i Simoni Bratini, koje imaju prokuru i u slovenskoj franšizi.

Vlasta Belić nova je suvlasnica RAJSKE iz Brezja (Sveta Nedjelja) umjesto Krešimira Belića, koji je ostao direktor uz drugog suvlasnika Zvonimira Belića.

Vedran Kirasić novi je član NO-a RIJEKA PROMETA umjesto Saše Muscheta.

Marko Mitrović, vlasnik i direktor TROFEJ AUTA iz Zadra, opozvao je prokuru Šimi Mitroviću.

Vlasnik CJEVOMONTA iz Kutine Nikola Vasiljević preuzeo je prokuru. Tvrtkom upravljaju direktorice Sanela Patko i Sanja Vasiljević.

Ivana Flegar Klapač nije više prokuristica u MIBE PHARMACEUTICALSU iz Zagreba.

Ivanka Znika nova je predsjednica NO-a PIŠKORNICE – SANACIJSKOG ODLAGALIŠTA umjesto Igora Cigule. Tvrtka je u vlasništvu regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske PIŠKORNICA.

Anton Mjeda nije više suvlasnik tvrtke KLIO iz zagrebačkog prigradskog naselja Popovec, koja je ostala u vlasništvu Davora Štefanela i direktora Leona Mjede.

Vlasnik ENPROA iz Žakanja Zdravko Kožar vratio se na direktorsku poziciju, koju je 2016. prepustio Adriani Radman Kožar.

07. svibanj 2024 14:44