Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi član Uprave Combisa, Charlotte i Nick Colgan ušli u Žutu podmornicu…

12. Studeni 2019.
Nick Colgan, The Garden Brewery

Damir Horvat novi je član Uprave HT-ovog COMBISA. Imenovan je 22. listopada. Hrvoje Ištek od početka studenoga nije više u Upravi, a Mladen Gregović član je dvočlane Uprave od rujna prošle godine.

THE GARDEN BREWERY ušao je u vlasničku strukturu YELLOW SUBMARINA, i sad je suvlasnik zajedno s Jolom Petrovom, Dragoljubom Božovićem i Aleksandrom Lazinicom. Božović je dosad bio jedini član Uprave, a sad je postao predsjednik Uprave, u koju je ušla Charlotte Colgan, PREDSJEDNICA Uprave THE GARDEN BREWERYJA. U NO-u te tvrtke je i njen suprug Nicholas Colgan, poznat kao pokretač Garden festivala i vlasnik i istoimene pivnice i craft pivovare na zagrebačkom Žitnjaku. Ovo suvlasništvo proizašlo je iz ranije suradnje – YELLOW SUBMARINE imao je podružnicu u Colganovoj pivnici.
Karlheinz Venter novi je direktor u KM ALATIMA i KM KOVNICI iz Pisarovine, a prokura u KM ALATIMA dodijeljena je Danijelu Tucmanu. Od kraja prošle godine predsjednik Uprave tih tvrtki u vlasništvu Anne Gutgsell je Christian Adolf Mathias Gutgsell. Ti metalci iz Pisarovine zajedno zapošljavaju gotovo 300 ljudi, a prošlu godinu završili su s ukupno 90 milijuna kuna prihoda i 7,6 milijuna dobiti.

Alexander Geza Marcus Pejacsevich i Anastasia Lilla Sophie Pejacsevich na direktorskim pozicijama u tvrtki SEONA SILVA iz Zagreba pridružili su se dosadašnjem direktoru Peteru Stephenu Lesliju Pejacsevichu. Njih troje su i suvlasnici tvrtke za pomoćne djelatnosti u šumarstvu zajedno s Anastasijom Lillom Sophie Pejacsevich.

Direktor PARAMONTA iz Zagreba Hrvoje Raguž Vodenac i vlasnički je od Tomislava Raguža Vodenca preuzeo tvrtku registriranu za gradnju mostova i tunela, koja ima 30-ak zaposlenih i lani je ostvarila 18,38 milijuna kuna prihoda.

Suvlasnici POLIKLINIKE BILIĆ VISION, liječnici dr. sc. Nadežda Bilić i prof. dr. sc. Ranko Bilić pridružili su se Ani Bilić na direktorskim pozicijama u u FEANORU iz Zagreba. Njih troje suvlasnici su te nekretninske tvrtke koja je lani ostvarila 10,3 milijuna kuna prihoda i iskazala 1,41 milijun dobiti.

Krunoslavu Šimatoviću opozvana je prokura u NORD PRODUKTU iz Samobora.

Slobodan Šimović nije više direktor tvrtke 3.K.F. Vlasnik Ivan Rezo ostao je jedini direktor tvrtke za zbrinjavanje otpada iz Zagreba.

Marcu Focheriniju Coizziju dodijeljena je prokura u tvrtki HAVI LOGISTICS iz Svete Nedelje.

Dosadašnja prokuristica tvrtke LOŠINJSKA PLOVIDBA – TURIZAM Marina Brajković nova je predsjednica Uprave umjesto Đanina Sučića, koji je na čelu tvrtke bio od 2012.

Direktor Goran Manestar vlasnički je preuzeo TRGOVINU DRAMALJ od Bojana Pobora.

Dario Radošević novi je direktor USLUGA za vodoopskrbu i odvodnju umjesto Milana Devčića. Tvrtka je u vlasništvu Gospića i Perušića.

14. travanj 2024 17:05