Tvrtke i karijere
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Promjene u Upravi BDO Croatije, Zlatko Mateša u NO-u OTP banke…

20. Studeni 2019.
Zlatko Mateša

Mario Filipović novi je član Uprave revizorske i konzultantske tvrtke BDO CROATIA. nekadašnja REVIZIJA ZAGREB od 2008. posluje u sastavu BDO GRUPE, koja ima mrežu s više od 60.000 zaposlenih u više od 140 država.

Zlatko Mateša novi je član NO-a OTP BANKE.

Domagoj Madunić, dosadašnji jedini vlasnik i direktor IT tvrtke AG04 INNOVATIVE SOLUTIONS dobio je pojačanja u upravljanju i u vlasništvu. Postao je predsjednik Uprave, u koju su kao članovi ušli Roko Roić i Mihael Sedmak. Njih dvojica ujedno su novi suvlasnici agencije, kao i Marko Štefančić, Ivan Munić, Hrvoje Ilić i Ante Radoš. Oni su i ključni ljudi u pojedinim odjelima ove brzorastuće tvrtke koja se, među ostalim, bavi izradom web i mobilnih aplikacija.

Darko Žvan ušao je u suvlasništvo MICRO-LINKA. Od ranije je u Upravi,  zadužen za prodaju. U Upravi ove IT tvrtke specijalizirane za projektiranje i integraciju kompleksnih komunikacijskih rješenja su i druge dvije suvlasnice, predsjednica Uprave Lana Janković Darapi i Ivana Janković Šafarić, koja se bavi strategijom i marketingom.

Krisztián Márkus preuzeo je vlasnički tvrtku za uzgoj povrća, dinja i lubenica ZLATNA DINJA od Steve Dijaka, umjesto koga je i direktor, a sjedište je preselio iz zagrebačkih Sesveta u osječku Tenju.

Dosadašnji član NO-a tvrtke GOSPODARENJE OTPADOM SISAK Igor Smolčić imenovan je zamjenikom predsjednika NO-a umjesto Ivana Milkovića koji više nije u NO-u, a novi član je Nenad Vukušić.

Dosadašnji prokurist ATHOSA Kristijan Lovrić preuzeo je vlasništvo od Tonija Lovrića, a direktorsku poziciju od Mateje Brekalo. Tvrtka posluje u sklopu ATHOS GROUPA i prodaje istoimeni brend parfema. Prošle je godine sa svojih 30-ak akvizitera ostvarila 41 milijun kuna prihoda i iskazala više od devet milijuna kuna dobiti.

Vlasnica THEMELIJE Nives Simeunović dodijelila si je prokuru. Ona je bila na čelu tvrtke do 2010, kad se povukla na poziciju prokuristice. Početkom godine prestala je biti i prokuristica, ali je tu funkciju aktivirala početkom studenoga, a Boris Simeunović nakon devet godina prokure prestao je biti prokurist. Davor Ivančić od 2013. je direktor tvrtke koja ima salon u Palmotićevoj ulici i zastupnik je proizvođača dizajnerskog namještaja među kojima su Vitra, Artek, Poliform, B&B, Magis, Porada, Emeco, Flos…

Slavko Glavaš nije više suvlasnik ni direktor građevinske tvrtke RUDEŠ PROJEKT. Damir Marković ostao je jedini vlasnik i direktor.

Otvoren je predstečajni postupak za zaštitarsku tvrtku ARSENAL-IVEZIĆ iz Varaždina, a za povjerenicu je imenovana Lidia Belamarić

20. travanj 2024 00:56