Lider invest
StoryEditor

[FOTO] Željko Kukurin: Liderovo priznanje je pokazatelj da Valamar ide u dobrom smjeru

30. Listopad 2019.
Valamar Resort

Valamar je dosad u hrvatski turizam uložio gotovo 6 milijardi kuna. Stoga ne čudi da je posebno priznanje Special Lider invest za kontinuirano ulaganje otišlo baš toj turističkoj tvrtki.

- Hvala Lideru na ovoj iznimnoj nagradi. Valamar nastavlja sa strategijom podizanja kvalitete portfelja i usluga prema turizmu visoke dodane vrijednosti. Najbolji dokaz tome je upravo Istra Premium Camping Resort, prvi veliki Valamarov kamp s pet zvjezdica u Istri te jedan od najboljih kampova na Mediteranu koji je prve goste dočekao ove sezone. U Valamaru nastavljamo razvijati poslovanje u skladu s našom formulom uspjeha koja počiva na ulaganjima u zaposlenike, proizvode i destinacije, vodeći brigu o održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju, a priznanje poput Liderovog je pokazatelj da idemo u dobrom smjeru - istaknuo je Željko Kukurin, predsjednik Uprave Valamar Riviere.

Potpuna rekonstrukcija iz kampa s dvije zvjezdice u kamp s pet zvjezdica podrazumijevala je razvoj glavne infrastrukture s posebnim naglaskom na razvoj Val Maro Family plaže, jedne od najboljih Valamarovih plaža s pogledom na stari grad Vrsar. Kroz dvije faze 412 milijuna kuna vrijednog ulaganja, Istra Premium Camping Resort dobio je 305 novih parcela, 273 premium mobilnih kućica te 47 glamping šatora za pravi doživljaj premium kampiranja. Goste posebno raduje središnja zgrada s novim parkingom i logističkim centrom. 

U kampu je velika pozornost posvećena izgradnji atraktivnog zabavnog Aquaparka na 1000 četvornih s Mezzino barom te Grano Duro restoranom i Piazzom na središnjem trgu. Također, i dalje se nastavlja s ulaganjima u razvoj plaže te daljnjeg poboljšanja glavne šetnice, doznajemo iz Valamara.

24. travanj 2024 03:19