Ukratko
StoryEditor

5 razloga zašto se prijaviti na Liderovu edukaciju Marketing u praksi!  

14. Listopad 2019.
MARKETING U PRAKSI - LIDERfoto Dražen Lapić

Ovoga četvrtka počinje četverodnevna Liderova edukacija Marketing u praksi, organizirana je odmah nakon što je prva takva edukacija u potpunosti rasprodana.

Nakon prve edukacije stizale su sjajne reakcije, a istaknuli bismo onu Nine Markovac, asistentice marketinga u Blitz-Cinestaru:

- Odlična edukacija koja u relativno kratkom roku obuhvaća široki spektar znanja i korisnih alata koji se mogu odmah primijeniti u praksi. Sviđa mi se što smo na kraju imali grupni zadatak na stvarnom slučaju, tako da smo naučeno odmah mogli isprobati!

Evo i 5 razloga zašto se trebate prijaviti na edukaciju i već sada osigurati svoje mjesto:

1. Detaljno ćete proći najnovije kanale promocije

Proći ćete sve najnovije kanale komunikacije, one koji vam mogu poboljšati rezultate poslovanja. Naučit ćete trikove i tajne Facebook i Instagram oglašavanja, kreiranja kampanja preko kojih možete skupljati lidove i još mnogo toga!

2. Naučit ćete kreirati marketinšku strategiju

Nakon edukacije, znat ćete kreirati marketinšku strategiju za proizvod ili tvrtku kroz sve alate koji će se spominjati u edukaciji.

3. Edukacija je interaktivna i puna praktičnih primjera

To znači da se za vrijeme edukacije aktivno odgovara na sva vaša pitanja i spominju se primjeri iz prakse iz vaše industrije, ali i sve zanimljive prakse kroz koje su polaznici prolazili.

4. TOP predavači koji iza sebe imaju iskustva

Na edukaciji su predavači koji iza sebe imaju mnoštvo praktičnog iskustva i ostvarenih rezultata, kao što su Ilija Brajković, Mato Rajić, Marijan Palić i Dorijan Palić. Gosti predavači su i influenceri Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč koji će vam prikazati kako na najbolji način možete kreirati kampanju predvođenu influencerima.

5. Završni rad na pravom slučaju iz prakse

Na kraju ćete raditi na završnom radu u grupama, cilj je kreirati strategiju i koristiti alate koje ste naučili na edukaciji. Te će se strategije prezentirati pred svim polaznicima edukacije, a najuspješnije grupe će osvojiti i nagrade.

Uz to sve, u cijenu edukacije je uključen ručak, ali i hit knjiga Atomski marketing - najprodavanija knjiga o marketingu u 2019. godini u Hrvatskoj.

Za edukaciju se možete prijaviti OVDJE, požurite jer je broj mjesta ograničen!

24. travanj 2024 20:19