Ukratko
StoryEditor

GALP 2019: Koji su izazovi digitalne transformacije današnjice?  

17. Listopad 2019.
Konferencija GALP

Devetu godinu zaredom Culmena organizira konferenciju GALP (Green and Lean Production, tj. Zelena i vitka proizvodnja), koja će se održati u Hotelu Westin 22. studenoga s voditeljicom Jelenom Pajić („Dobro jutro, Hrvatska“, „RTL danas“).

Glavna tema konferencije je „Izazovi transformacije u Pametno poduzeće: Lean & Green kao potpora digitalnoj transformaciji“, a konferencijskom danu prethodi posjet poduzeću Klimaoprema, 21. studenoga.

Konferencija GALP 2019 21. i 22. studenog u Zagrebu

Među mnogim stručnjacima na konferenciji, predstavit će se i prof.dr.sc. Staša Puškarić s Rochester Institute of Technology kojeg je zapazio i svjetski borac za klimatske promjene Leonardo DiCaprio te ga je predstavio u svom novom dokumentarcu Ice on Fire.  Konferencija donosi i niz izlaganja ostalih domaćih te stranih predavača i gospodarstvenika, prikaz praktičnih primjera primjene Industrije 4.0 u poduzećima, panel diskusiju na temu ublažavanja klimatskih promjena i mnogo drugih aktualnih tema.

9. GALP otkriva kako uspješno savladati izazove transformacije i brzo provesti digitalnu transformaciju poduzeća

Na konferenciji će se dati 10 preporuka za lean transformaciju, digitalnu transformaciju i zeleni menadžment poduzeća, a okupit će se preko 200 sudionika iz industrije i uslužnog sektora Hrvatske, regije i Europe.

Generalni sponzor konferencije je A1, zlatni sponzor Klimaoprema, a sponzor Purić.

Više informacija pronađite na web stranici

20. travanj 2024 04:56