Ukratko
StoryEditor

Predstavite vašu tvrtku na najvećem regionalnom sajmu poslova i edukacija  

11. Listopad 2019.
Dani karijera i znanja
MojPosao od 16. do 23. listopada organizira online sajam Virtualni dani karijera i znanja – tradicionalno mjesto okupljanja poslodavaca u potrazi za radnicima i posloprimaca željnih zaokreta u karijeri.

Neovisno o tome tražite li nove zaposlenike koji će obogatiti i upotpuniti vaš postojeći tim, ljudima želite predstaviti korisne i zanimljive programe iz vaše raznolike ponude edukacija ili pak planirate poraditi na employer brandingu kako bi vaša tvrtka i u očima javnosti imala status kakav zaslužuje - onaj poželjnog poslodavca - imamo rješenje za vas!

Za svega nekoliko dana, u srijedu 16. listopada, počinje online sajam poslova i edukacije Virtualni dani karijera i znanja, u organizaciji portala MojPosao i partnerskih portala Infostud.com, Posao.ba i Vrabotuvanje.com.mk!

Riječ je o najvećem employer branding eventu u regiji, s dosegom do čak 300.000 tražitelja posla u Hrvatskoj i susjednim zemljama te snažnom marketinškom i medijskom kampanjom.

Vaš virtualni štand, kojim predstavljate svoju tvrtku i natječaje za otvorena radna mjesta, odnosno ustanovu i programe edukacija, kreirate u nekoliko jednostavnih koraka i pritom sami odlučujete o izgledu štanda i informacijama koje ćete prikazati.

Tijekom osmodnevnog trajanja sajma, posjetitelji vašem štandu mogu pristupiti u bilo kojem trenutku, od 0 do 24, preko smartphonea, osobnog računala ili tableta.

Također, putem opcije chata s korisnicima možete ostvariti direktnu komunikaciju kako biste vašu ponudu predstavili na pravi način i bolje upoznali svoje potencijalne nove zaposlenike.

Kažu da za dobre odluke nikad nije kasno, stoga ne časite niti časa, donesite pravu odluku za vaše poslovanje i osigurajte svoje mjesto na ovogodišnjim Virtualnim danima karijera i znanja!

21. travanj 2024 08:58