Ukratko
StoryEditor

Uplatite skijanje već danas jer tako - štedite!

19. Studeni 2019.
Uniline skijanje

Računica je vrlo jasna - ako želite proći jeftinije, trebate biti što brži. Prve rezervacije osim uštede donose i odlične ponude koje se vrlo brzo popune. Uniline, koji je ovlašteni partner SKI FUN-a za Hrvatsku, već sada ima fantastične ponude za preko 120 skijališta diljem Europe.

Uniline tako trenutno nudi skijanje u Francuskoj, točnije u Le Corbieru, koji je dio povezanog ski područja Les Sybelles s 310 kilometara staza. Nudi se tjedni najam apartmana i dnevni ski pass za šest dana već od 200 eura po osobi. Rezidencija u francuskim Alpama je na idealnoj lokaciji, samo 50 metara od najbliže staze, najbliže trgovine udaljene su samo 300 metara, a prostrani i udobni apartmani imaju potpuno opremljene kuhinje, dnevni boravak s TV-om, spavaće sobe s udobnim krevetima, kupaonice s WC-om i balkon s pogledom na okolne Savojske Alpe.

image
Uniline skijanje
foto

Ako više volite austrijske Alpe, smještaj u Kreischbergu nudi se već od 1.493 eura za cijelu obitelj, a uključen je tjedni najam apartmana, šestodnevni ski pass, program Bijeli tjedan i škola skijanja za vaše najmlađe. Ekskluzivni popusti na školu skijanja nude se i u Katschbergu, u popularnom terminu od 4. do 11. siječnja po cijeni od nevjerojatnih 117 eura za šest dana.

Austrija i Francuska samo su dio ponude s posebnim popustima koje Uniline nudi i koje je bolje pogledati i rezervirati što prije.

Otvorenje skijaške sezone posebna je poslastica, a tu na scenu stupa Jahorina, bosanskohercegovačka olimpijska ljepotica. Ona nudi  trodnevni ski pass, smještaj u hotelu s polupansionom i Ski opening program koji garantira vrhunsku zabavu uz gastro i glazbeni program, za samo 130 eura po osobi u terminu od 12. do 15. prosinca. Ako poželite ostati dulje, tjedni najam apartmana kreće se od 144 eura po osobi u terminu od 5. do 11. siječnja. Jahorina je hit destinacija, a nudi modernu infrastrukturu i 40 kilometara uređenih staza, nove žičare i stazu za noćno skijanje.

Sve vas ovo čeka www.skifun.hr, a ako požurite, čekaju vas  izvrsne uštede!

25. travanj 2024 06:03