Lider trend
StoryEditor

Après Ski Business Networking

29. Siječanj 2016.

S obzirom da skijaši dobro znaju kako izgleda rutinirana gradska zimska svakodnevica nakon povratka iz Alpa, Après Ski Business Networking na Sljemenu predstavlja pravo osvježenje.

Ove zime u veljači i ožujku na zagrebačkom Sljemenu, vodeći hrvatski turoperator Atlas u suradnji s partnerom SystemIcon, specijalistom za transformaciju odnosa i ostalim uključenim renomiranim dionicima pokreću seriju jedinstvenih noćnih skijaških druženja četvrtkom za svoje skijaške goste, njihove prijatelje, kolege i poslovne partnere.

Inovativni koncept opuštenih, rekreativnih te korisnih i zabavnih skijaških druženja za poslovnu zajednicu osmislio je i vodi ga Danijel Ritz, inače Atlasov učitelj skijanja i vlasnik SystemIcona, u suradnji s Nevenkom Belančić, voditeljicom Atlasovog skijaškog produkta i Atlas ski teamom, skupinom od tridesetak učiteljica i učitelja skijanja, koji zadnjih petnaestak godina zajedno prenose ljubav prema skijanju velikima i malima u austrijskim i talijanskim klupskim skijaškim destinacijama i usput se odlično zabavljaju.

Svi uključeni partneri koji su prepoznali vrijednost ovog projekta i zajednički sudjeluju u njegovom ko-kreiranju, garantiraju gostima jedinstven provod.

Business Networking dio podržavaju Mercedes-Benz Auto Gašparić s probnim vožnjama novih SUV i standardnih modela vozila, zatim Lider sa novim brojevima časopisa prije službenog izlaska te SystemIcon s kratkim networking sesijama.

Après dio potpisuju Yammat FM s odličnom glazbom, Stara Lugarnica s tematskim menijima iz svoje domaće kuhinje te odabrani hrvatski vinari s vrhunskim vinima po promotivnim cijenama dok Rotary Klub Zagreb Donji grad prikuplja donacije za Udrugu Krijesnica, a radi financiranja smještaja obitelji koje dolaze u Zagreb na liječenje djece s malignim oboljenjima.

Za Ski dio tu su Atlasovi ski učitelji koji će biti na raspolaganju za zajedničko skijanje s gostima, Ustanova Upravljanje sportskim objektima - Skijalište Sljeme za ski karte s popustom, odabrani proizvođači skija - Elan, Fischer i Head za testove novih modela, Park prirode Medvednica za domaćinstvo druženja, Golf & Country Club Zagreb za alternativne rekreacijske aktivnosti svojih članova u zimskom periodu te Hrvatska gorska služba spašavanja za sigurnost i savjetovanje.

Druženja počinju s prvim terminom koji je na rasporedu u četvrtak, 4.2. i nastavljaju se uzastopno svaki četvrtak do 10.3.2016. Program kreće u 16:00 u Staroj Lugarnici na Sljemenu i traje sve do 24:00 sata.

Važno je napomenuti da će se druženja održati u svim planiranim terminima bez obzira na vremenske uvjete, žičare i vučnice u pogonu te otvorene staze na Sljemenu, naravno, u prilagođenom formatu.

Sve detaljne informacije dostupne su na web stranici te na grupama i eventima društvenih mreža čiji su linkovi dostupni u nastavku.

Što reći osim, vidimo se ove zime na Sljemenu!

http://www.atlas.hr/zima-i-skijanje/apres-ski-business-networking.htm

https://m.facebook.com/groups/1059164164115559?ref=bookmarks

https://www.linkedin.com/groups/8424842

https://m.facebook.com/events/955475481188232

17. svibanj 2024 14:05