Hrvatska
StoryEditor

[EKSKLUZIVNO] Mate Rimac uskoro otvara službenu online trgovinu

20. Studeni 2019.
HAMAG - BICRO, 25 godina, Marko Primorac, Mate Rimacfoto Dražen Lapić

Tvrtka Mate Rimca, Rimac automobili uskoro će otvoriti vlastitu službenu online trgovinu. Rimac E-Store nova je prodajna web stranica na kojoj će biti moguće kupiti cjelokupnu ponudu službenih Rimac proizvoda.

Proizvodi će biti podijeljeni u tri kategorije. U prvoj kategoriji  'Ready to wear' naći će se ponuda odjeće koja uključuje raspon proizvoda od majica do kožnih jakni. Druga kategorija je 'Accessories' gdje će se između ostalih proizvoda, poput boca za vodu, nalaziti i inovativan proizvod – Rimac blok za pisanje s NFC čipom. U zadnjoj kategoriji naziva 'Model Cars' će se nalaziti, kao što joj i samo ime govori, modeli Rimčevih automobila.

- U ponudi će biti i 1:18 kolekcionarski model Rimac Concept_One automobila izrađen u suradnji s jednim od najboljih proizvođača kolekcionarskih modela automobila. Ovaj model izrađen je vrlo realistično i detaljno te je vjeran prikaz Concept_One automobila – rekli su iz Rimac Automobila.

Sve predmete u ponudi dizajnirali su članovi Rimac dizajn tima i u skladu su s Rimac vizualnim identitetom. Prepoznatljiv detalj na velikom broju proizvoda su linije koje podsjećaju na linije s PCB (printed circuit board) elektronskih pločica. 

Ponuda će se u budućnosti dodatno upotpunjavati novim, zanimljivim Rimac proizvodima, a dostava proizvoda kupljenih putem webshopa bit će moguća u gotovo sve zemlje.

19. travanj 2024 17:09