Hrvatska
StoryEditor

Na Danima hrvatskog turizma uručene nagrade Turistički cvijet

04. Listopad 2019.
Dani hrvatskog turizma

Nagrade HGK Turistički cvijet za hostel, charter kompaniju i lječilište/spa godine i hotelsku investiciju godine u okviru Dana hrvatskog turizma dobili su: Adriatic Sailing u Zagrebu, nagradu za charter kompaniju, Boutique Hostel Forum u Zadru, nagradu za Hostel godine, i Specijalna bolnica Stubičke Toplice nagradu za lječilište/spa godine.

Posebno priznanje za razvoj ponude kontinentalnoga turizma dobila je kuća u prirodi Zlatna Greda u Osijeku, a ACI Marini Rovinj uručeno je posebno priznanje za razvoj ponude luksuznog turizma, dok je hotelskom investicijom godine proglašen Grand Park Hotel Rovinj.

Dodjeli nagrada prisustvovali su ministar turizma Gari Cappelli, predsjednik HGK Luka Burilović, i direktor Glavnog ureda HTZ Kristjan Staničić, a uručene su na imanju Kunjevci kod Vinkovaca.

Dani hrvatskog turizma održavaju se od 2. do 5. listopada u pet županija u Slavoniji, prvi puta u tom dijelu Hrvatske. Organizatori su Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora. No ovo je samo dio nagrada koje su uručili HTZ i HGK, ostale će biti uručene 4. listopada u Osijeku.

20. travanj 2024 00:34