Hrvatska
StoryEditor

NFON, paneuropski pružatelj PBX telefonije u oblaku, sad i u Hrvatskoj

27. Listopad 2021.
Telefonija u oblaku nudi odzivnost, fleksibilnost i isplativost. Tvrtke više ne trebaju vlastitu infrastrukturu, već plaćaju samo onoliko koliko potroše.

U potrazi za rješenjima za uspješno poslovanje, pametno je kladiti se na inovacije koje tvrtke brzo preuzimaju. NFON nudi upravo takve inovacije na području PBX telefonije. Inovativni sustav Cloudya, koji omogućuje jednostavnu poslovnu komunikaciju, upotrebljavaju zadovoljni korisnici diljem Europe. To NFON čini paneuropskim pružateljem PBX telefonije u oblaku koji se savršeno prilagođava širokom spektru poslovnih korisnika.

Svaka tvrtka odzivnošću i fleksibilnošću održava kompetitivnu prednost i svoju poziciju na tržištu. Također u svojoj poslovnoj komunikaciji, u upravljanju odnosima s klijentima, partnerima i drugim sugovornicima. U pozadini učinkovite komunikacije nalazi se telefonski sustav koji vam omogućuje da odmah odgovorite na svaki poziv bez ikakvih nesporazuma. Većim tvrtkama potreban je sustav koji omogućuje posebnu fleksibilnost – usmjeravanje poziva unutar tvrtke, redovi čekanja, automatizacija odgovora... PBX telefonija nudi sve to i mnogo više. Suvremeni sustavi u oblaku čine poslovnu komunikaciju lakom, učinkovitom i sigurnom.

NFON jedna je od deset najinovativnijih tvrtki u Europi na području IP telefonije i objedinjenih komunikacija (istraživanje tvrtke Frost & Sullivan). Nadalje, tvrtka neprestano razvija nove značajke u svojem telefonskom sustavu u oblaku Cloudya koji upotrebljava više od 40.000 europskih tvrtki. Platforma Cloudya, na primjer, također uključuje aplikacije za posebne poslovne zahtjeve, primjerice Ncontactcenter, koji nudi brojne intuitivne značajke za agente pozivnog centra i može se integrirati u različite poslovne aplikacije. Stalna inovacija značajki telefonije u oblaku doseže i nadilazi tradicionalnu PBX telefoniju – uključujući funkcije za videopozive, dijeljenje zaslona i još mnogo toga.

Svojom infrastrukturom NFON osigurava potpunu sigurnost i pouzdanost poslovne komunikacije kojom upravlja oprema na udaljenoj lokaciji. Intuitivno korisničko sučelje daje tvrtki potpunu kontrolu nad upravljanjem poslovnom komunikacijom, samostalno i neovisno. Točku na i predstavlja fleksibilna pretplata s plaćanjem nakon potrošnje. Sve su to prednosti koje brzo otkriti korisnici PBX sustava NFON.

Posjetite web-mjesto tvrtke NFON i saznajte više o rješenjima.

17. svibanj 2024 08:30