Hrvatska
StoryEditor

U novom broju Lidera pročitajte prilog Konzultanti

16. Listopad 2019.

U novom broju Lidera možete pročitati novi prilog o konzultantima. Mnogi poduzetnici traže porezni savjet, no znaju li kome će se obratiti? Znaju li gdje pronaći savjetnika? Kako posluju specijalisti u konzultantskim uslugama? Kako se nose s konkurencijom, piše Edis Felić.

Nekadašnje restrukturiranje, pa digitalnu transformaciju, pisanje projekata za natječaje fondova EU, bavljenje Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), kao da je posljednjih mjeseci zamijenila potreba poduzetnika da se suoče s usklađenošću vrijedećim propisima i internim smjernicama – odnosno 'complianceom'. Što je sljedeće? Pročitajte u tekstu Kate Pranić

Umjetna inteligencija. Kako na posao poslovnih savjetnika utječe razvoj umjetne inteligencije i posvemašnja automatizacija? Što predviđaju? Pita Vanja Figenwald.

Radni dan poslovnog savjetnika. Eto još jednog dokaza kako konzultanti ne prodaju samo maglu i služe kao štaka poslodavcima za provođenje teških odluka: Željka Laslavić predstavlja kako izgleda radni dan iskusnih, a možda i manje iskusnih poslovnih savjetnika.

Prilog Konzultanti možete pročitati u digitalnom i tiskanom izdanju LIdera. 

24. travanj 2024 17:33