Hrvatska
StoryEditor

VERBENICUM Na proljeće u Vrbniku hotel s četiri zvjezdice

27. Listopad 2019.
Toni Fugošić

Sljedećeg proljeća na otoku Krku, u Vrbniku, otvara se novi hotel Verbenicum, specijaliziran za zdravstveni turizam. Njegov vlasnik Toni Fugošić potpisao je već predugovor za članstvo u grupaciji Healing hotels of the world koja uključuje 130 hotela na svijetu. Ponuda wellnessa sastojat će se od pet osnovnih programa: nutricionističkog i detoksikacijskog programa, programa 'antiageinga' s proizvodima od smilja, fitoterapije te relaksacije u kombinaciji s aktivnim turizmom.

Na izradi osobnog programa za svakoga gosta radit će niz stručnjaka: nutricionisti, liječnici i fitoterapeuti, a sva hrana u zdravstvenim paketima imat će organski certifikat.

– Bit ćemo i jedan od prvih hotela u Hrvatskoj koji će svojim gostima nuditi terapijski post koji će se provoditi uz liječnički nadzor – istaknuo je Fugošić.

Hotel će biti kategoriziran s četiri zvjezdice, imat će 19 luksuzno uređenih smještajnih jedinica s ukupno 66 kreveta. Za ukupnuo ulaganje koje iznosi 22,72 milijuna kuna HAMAG-BICRO dao je jamstvo od 12 milijuna kuna i subvencionira kamatne stope na kredit od 1,47 milijuna kuna. Obitelj Fugošić bavi se i proizvodnjom kozmetičke linije na bazi smilja Immortelle Verbenicum.

25. travanj 2024 17:53