Kompanije
StoryEditor

Evo kako na jednostavniji način kupiti udjele u Greyp bikes

22. Listopad 2019.
Greyp je pokrenuo prodaju tokeniziranih dionica (equity token offering – ETO), a kupnjom udjela svaki ulagač ostvaruje pravo glasa u upravljačkim odlukama i pravo na isplatu dividende.

Tvrtka Greyp Bikes je visokotehnološka kompanija nastala 2013. izdvajanjem iz tvrtke Rimac Automobili. Proizvodi električne bicikle i razvija tehnologiju vezanu uz njih, a među dosadašnjim ulagačima su Porsche Engineering Group i Camel Group. 

Ukoliko želite sudjelovati u investiranju u Greyp Bikes poduzeće, postupak za kupnju tokena možete proći na Neufund platformi. Svi oni kojima je postupak kompliciran, ili jednostavno trebaju više informacija o samom postupku, mogu se obratiti tvrtci FIMA Plus koje je specijalizirano za pružanje usluga na digitalnom tržištu kriptovaluta.

Zainteresiranim klijentima FIMA Plus će ponuditi kupnju Greyp tokena kako bi se maksimalno pojednostavio postupak kupnje. Ukoliko se odlučite na kupnju tokena uz pomoć FIMA Plusa, potrebno je poduzeti nekoliko koraka.

  1. Registrirajte se na FIMA Plus stranici
  2. Zatim putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. iskažite svoju namjeru za kupnjom Greyp tokena tako što ćete u e-mailu navesti iznos koji želite investirati u Greyp tokene i adresu Ethereum novčanika na koju želite da se kasnije pošalju tokeni. Najmanji mogući iznos za investiranje je 700,00 kuna
  3. Nakon što FIMA Plus zaprimi vaš e-mail, dobit ćete povratni e-mail s podacima za uplatu.
  4. Svoju namjeru za kupnjom Greyp tokena možete poslati putem e-maila najkasnije do srijede, 23. listopada, u 12:00 sati.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, javite se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

19. travanj 2024 13:20