Ukratko
StoryEditor

Automation Summit: Inovacija pokreće transformaciju

22. Siječanj 2024.
Hotel Le Meridien Lav u Splitu

Automation Summit nova je godišnja konferencija koja će od 25 do 26. travnja 2024. u hotelu Le Meridien Lav u Splitu okupiti 200 najviših rukovoditelja, stručnjaka iz industrije i globalnih vizionara u pregledu najnovijih dostignuća u automatizaciji i unaprjeđenju poslovnih procesa. Kao inicijator i idejni tvorac ove konferencije, kompanija Robotiq.ai iz Hrvatske željela je potaknuti poslovne lidere u promišljanju korištenja novih tehnologija te pokrenuti dijaloge koji inspiriraju i transformiraju.

image

Darko Jovišić, Robotiq.ai

– Naglasak ove konferencije je na konkretnim scenarijima korištenja tehnologije, prednostima koje donosi organizacijama te najboljim praksama iz implementacija. Mnogo toga događa se u IT-ju i poslovnom svijetu, a Automation Summit pružit će najbolje uvide u svjetske trendove – rekao je Darko Jovišić, izvršni direktor i suosnivač Robotiq.ai-ja.

Prepoznajući važnost podrške inicijativama koje dovode do efikasnijeg i održivijeg poslovanja, OTP Banka se ponosno ističe kao Platinum sponzor.

image

Marin Gugić, OTP Banka

– Kao banka koja prepoznaje vrijednost novih tehnologija, vidjeli smo Automation Summit kao sjajnu ideju koja će postaviti nove standarde u poticanju transformacije poslovanja kroz automatizaciju, i naravno – odazvali se pozivu da budemo glavni sponzor – izjavio je Marin Gugić, RPA i Lean Director OTP Banke.

S predavačima iz SAD-a, Njemačke, Češke, Litve, Hrvatske i Srbije stvara se ekosustav stručnjaka koji će dijeliti svoje znanje i iskustvo kako bi istražili napredne načine automatizacije procesa kroz primjenu najnovijih tehnologija kao što su umjetna inteligencija (AI), robotska automatizacija procesa (RPA), inteligentna obrada dokumenata (IDP) i druge.

Katie Trickey, odgovorna za globalni IT u tvrtki Standex Electronics, osvrnut će se na lekcije naučene iz izazova u upravljanju promjenama i uvide u najvažnije aspekte efikasnog vođenja organizacije kroz procese prilagodbe automatizaciji.

Andrius ​​Bičeika iz Revoluta, eminentni fintech stručnjak, govorit će o načinima na koje ova kompanija koristi umjetnu inteligenciju kako bi unaprijedila operativnu efikasnost, kao i o inovacijama u tehnologiji koje predvode revoluciju u upravljanju poslovanjem.

Ispred Software AG-ja Caspar Jans će voditi sudionike kroz neophodne korake u procesu pokretanja adopcije BPM implementacije i ključne strategije koje omogućavaju uspješnu integraciju.

Osim njih, organizatori najavljuju preko 20 međunarodnih eminentnih govornika koji će podijeliti svoju ekspertizu sa sudionicima konferencije.

22. travanj 2024 14:28