Ukratko
StoryEditor

HONOR Magic V2: sofisticiran dizajn s naprednom tehnologijom za zahtjevne korisnike

21. Veljača 2024.
HONOR Magic V2

Kod kreiranja ovog preklopnog pametnog telefona, HONOR je imao jasan fokus – pametni telefon kojeg karakterizira sofisticirani dizajn s naprednom tehnologijom koju zahtjevni korisnici i očekuju. Ovaj najtanji i jedan od najlakših preklopnih pametnih telefona na svijetu teži svega 231 g te ima samo 9,9 mm kada je preklopljen(1) te najavljuje novu eru preklopnih pametnih telefona.

Uređaj je rezultat dvogodišnjeg razvoja koji uključuje više od 210 tehnoloških otkrića, kao što su, osim ultratanke baterije, i rashladni sustav, šarke, Type-C konektor, zaslon, jedinica zvučnika, itd.

Nova generacija silicij-ugljične dvostruke baterije prosječne debljine od samo 2,72 mm postiže visoki kapacitet do 5000 mAh(2)  u prostoru tankog i laganog sklopivog vodećeg kućišta. Baterija je izrađena da traje, a čak i kada ju je potrebno napuniti, brzina punjenja od 66 W(3) minimizira vrijeme neaktivnosti.

Osim svog tankog profila, HONOR Magic V2 može se pohvaliti i pionirskom upotrebom materijala iz zrakoplovstva i šarkama od legure titana(4), izrađenih s pomoću tehnologije 3D ispisa – prvih za preklopne uređaje dosad. Njegovu izdržljivost potvrđuje i certifikat SGS-a – HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000(5) savijanja, obećavajući pouzdanost tijekom čitavog desetljeća svakodnevne upotrebe.

image

HONOR Magic V2

foto

Uključujući inovaciju usmjerenu na čovjeka, uređaj podržava i vodeću tehnologiju PWM zatamnjivanja od 3840 Hz(6),  koja minimalizira naprezanje očiju, osiguravajući ugodno gledanje čak i tijekom dužeg korištenja.

HONOR Magic V2 obećava neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva, osiguravajući da korisnici ostanu produktivni. Štoviše, uvođenje Dual Tasking Efficiency-a, omogućeno okomito podijeljenim zaslonom, pretvara multitasking u laganu aktivnost, omogućavajući  korisnicima da istovremeno obavljaju posao i uživaju u slobodnom vremenu.

Dostupnost

Preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je dostupan u prodaji kod mobilnih operatera – A1 i Telemach, te kod maloprodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 eura, a dolazi u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom.

image

HONOR Magic V2

foto

Za više informacija posjetite HONOR online

Facebook     

Instagram

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

 

(1) Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. „Milimetarska era” specifično se odnosi na sklopive telefone debljine manje od jednog centimetra kada su sklopljeni. 9,9 mm odnosi se na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u sklopljenom stanju, dok se 4,7 mm odnosi na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u rasklopljenom stanju. Ukupna debljina ne uključuje zaštitni film unutarnjeg i vanjskog zaslona i podignuti dio fotoaparata. Stvarni se podaci mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, proizvodnom postupku i metodi mjerenja. Uzmite u obzir stvarni uređaj.

(2)  Tipičan kapacitet baterije iznosi 5000 mAh, a nazivni kapacitet baterije iznosi 4900 mAh.

(3) 5. Podržana maksimalna snaga žičanog punjenja iznosi 66 W kada se upotrebljava originalni punjač SuperCharge. Stvarna snaga punjenja inteligentno će se promijeniti ovisno o različitim scenarijima. Uzmite u obzir stvarno iskustvo.

(4)  Podaci su dobiveni u laboratoriju društva HONOR, osovina od legure titanija jest 150 % jača od osovine od legure aluminija iste veličine.

(5) Podaci iz HONOR laboratorija

(6)  Ovaj proizvod nije medicinska oprema i nije dostupan za liječenje.

23. travanj 2024 09:30