Znanja
StoryEditor

Koje tehnologije odgovaraju vašim poslovnim prioritetima?

26. Ožujak 2013.
Piše:
lider.media

Regionalni sistem integrator Combis u suradnji s partnerom, tvrtkom Cisco Systems Hrvatska, a pod medijskim pokroviteljstvom poslovnog tjednika Lider, u Zagrebu 4. travnja 2013. organizira Combis Technology Day – jednodnevno događanje tijekom kojeg će biti predstavljene najnovije tehnologije prepoznate kao one koje imaju najviše potencijala u transformaciji poslovnih ciljeva u rezultate.

- Kako je ostvarenje poslovnih ciljeva u snažnoj korelaciji s tehnologijom koja se koristi, Combis temeljem bogatog poslovnog iskustva, prepoznaje i predstavlja upravo one tehnologije koje u nadolazećem periodu odgovaraju na poslovne prioritete korisnika. Tako ćemo predstaviti najnovije trendove iz svijeta poslovne inteligencije te recentne alate za poslovnu analitiku i upravljanje poslovnim procesima, govorit ćemo o novostima vezanim uz Cloud tehnologiju, otkriti nove mogućnosti u području upravljanja IT-em, predstaviti prednosti inovativnih kolaboracijskih rješenja te naravno, pokazati kako povezati poslovne alate s mobilnim tehnologijama.- najavio je Siniša Staničić, Combisov direktor Sektora IT infrastrukture, ujedno i direktor sadržaja Combis Technology Daya.

Ovaj događaj prilika je i za predstavljanje rezultata Gartnerovog istraživanja o poslovnim i tehnološkim prioritetima za 2013. godinu, u kojem je sudjelovalo preko 2.000 IT menadžera iz cijelog svijeta.

- Rezultate istraživanja usporedit ćemo s prilikama na hrvatskom i regionalnom tržištu. Ne sumnjamo kako će biti zanimljivo otkriti koliko se viđenje domaćih ICT stručnjaka podudara s onima svjetskih. U svakom slučaju, želja nam je istražiti što nam donosi tekuća odnosno sljedeća godina u smislu poslovnih i tehnoloških potreba kako bismo razvijali upravo ona rješenja, usluge i tehnologije koje će obilježiti ovu poslovnu godinu - objašnjava Staničić.

11. svibanj 2024 15:17