24. srpanj 2018.

12. dm millennium jump 4. kolovoza u Zadru

Dvanaesti dm millennium jump održat će se u subotu 4. kolovoza 2018. na zadarskoj rivi, najavili su organizatori na konferenciji za medije održanoj u utorak, 24. srpnja, u Zadru.

>>>Dm donirao KB Merkur dva programska paketa u vrijednosti od 89.224 kuna za brži i efikasniji rad

Ove godine skakat će se četiri glavna skoka, a prvi je na rasporedu u 14 sati. Uz skok na glavu, dvostruki domino skok i skok s loptom, četvrti skok, nazvan Vatreni skok, skakat će se u navijačkim majicama u čast uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

- Ove godine slažemo natpis tijelima ‘Croatia loves you‘ u navijačkim dresovima koji će biti dug 200 metara, izjavio je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa iz Društva Propela.

Kao i svake godine, nastavlja se humanitarna priča milenijskog skoka. Dio prihoda od kotizacija namijenjen je Dječjem vrtiću Latica za Školu plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju.

Posjetitelji i sudionici dm millennium jumpa i ove će godine moći obaviti besplatni dermatološki pregled koji će obavljati tim dermatologa Hrvatskog dermatološkog društva u sklopu dm-ove inicijative ‘Sunce se nosi bezbrižno‘.

>>>MojPosao: Najbolji poslodavci su dm, Lidl i HEP; plaća nije presudan faktor atraktivnosti

Prijave za 12. dm millennium jump počinju u ponedjeljak, 30. srpnja, od 19 do 23 sata, na Narodnom trgu ispred lože i na Kalelargi ispred dm-a. Okupljanje sudionika u subotu 4. kolovoza počet će u 12:30 sati.