Aktualno
StoryEditor

15.000 ljudi na otvorenju IKEA-inog Designer Outleta

22. Lipanj 2018.

Oko 15.000 posjetitelja prisustovalo je svečanom otvorenju Designer Outleta Croatia jučer pored IKEA-ine trgovine kod Zagreba. DOC nudi više od stotinu modnih i lifestyle brandova po outlet cijenama, od 30% do70 % nižima u odnosu na preporučene maloprodajne cijene tijekom cijele godine.

Posebni popusti povodom otvorenja išli su i do 70%, a trajat će tijekom prvih tjedana. Nakon otvorenja Severina je održala besplatni koncert.

>>>FOTO: Otvoren Designer Outlet Croatia

Zabavne aktivnosti u novootvorenom Designer Outlet Croatia nastavit će se i tijekom vikenda od 22. do 24. lipnja, kada će centar raditi od 10 ujutro do 22 sata.

 

Zaljubljenici u sport istražili su ponudu Adidasa, Under Armoura, Sport Visiona i Superdryja koji su ih dočekali s velikim popustima. Svim poklonicima casual stila, trgovina Europa 92 nudi brandove poput Mustanga i Levi`sa, dok je Replay donio dašak vrhunskog talijanskog dizajna na ulice novootvorenog outleta.

>>>Pored zagrebačke Ikee gradi se Designer Outlet Croatia

Za muškarce zahtjevnijeg ukusa nude se brandovi Joop!, Strellson i Canali u Heraldiju. Ponuda u Guessu te dućanima Armani Exchange, Sportina i XYZ Outlet s brandovima kao što su Michael Kors, Ugg, Tosca Blu, i Dsquared namijenjena je ženama, koje obuću mogu birati u trgovinama Mass Shoes, Guliver i NINE WEST, a parfeme u parfumeriji Douglas te hrvatski dizajn u Hippy Garden & Xenia Design pop-up trgovini. U outletu koji se u ovoj fazi proteže na 15.000 metara kvadratnih, svoje je mjesto našla i mala tržnica proizvoda lokalnih poljoprivrednika.

17. travanj 2024 08:21