Aktualno
StoryEditor

3. konferencija za ljudske potencijale: Health management u organizacijama 14. studenog u Sheratonu

29. Listopad 2018.

Brigom za zdravlje radnika poslodavac može utjecati na: kvalitetniji rad zaposlenika, brzinu i efikasnost obavljenog rada, smanjenje izostanaka i bolovanja, povećanje produktivnosti, povećanje motivacije i angažiranosti i što je najvažnije - na zadovoljstvo i lojalnost radnika.

>>>Ljudski resursi i employer branding

Mapa znanja treću godinu zaredom organizira konferenciju iz područja upravljanja ljudskim resursima, a ove godine bavi se temom Health management u organizacijama i dobrobit zaposlenika. Konferencija će se održati 14. studenog 2018. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Svrha konferencije je HR stručnjacima predstaviti najbolje prakse iz područja brige o mentalnom i tjelesnom zdravlju zaposlenika, te o važnosti brige o dobrobiti zaposlenika u organizacijama.

Na konferenciji će sudjelovati eminentni stručnjaci koji će predstaviti najbolje prakse iz područja brige o mentalnom i tjelesnom zdravlju zaposlenika, a Hrvatski zavod za javno zdravstvo predstavit će projekt Tvrtka prijatelj zdravlja, te upoznati sudionike sa dobivanjem jamstvenog žiga Živjeti zdravo.

>>>Hrvatska pošta dobila priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

Konferencija je namijenjen stručnjacima u upravljanju ljudskim potencijalima, direktorima i članovima uprava kao i voditeljima timova i odjela, te menadžerima na svim razinama. Više informacija o konferenciji možete saznati na web stranici Mape znanja.

24. travanj 2024 02:13