16. siječanj 2018.

43. Business Cafe u Zagrebu – I utjecaj i profit

U skladu s novim počecima koje vežemo uz novu godinu, pred nama je još jedna prilika za razmišljanje o poslovnim planovima i namjerama. Želimo li uz profit i utjecaj i radost i ispunjenje svojim poslom tema je nadolazećeg 43. Business Cafea - I utjecaj i profit koji će se održati 25. siječnja u 18 sati u zagrebačkom Hotelu Academia.

Gosti Business Cafea su ugledni poduzetnici: Nenad Bakić, serijski poduzetnik, investitor, bloger, osnivač portala Moj posao, osoba iza Croatian Makers pokreta te simbol STEM revolucije u školama; Gordana Deranja, nedavno proglašena jednom od 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, prva žena predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca i osoba na čelu tvrtke Tehnomont; te Vedrana Džanić, serijska poduzetnica i vlasnica lanca dječjih vrtića Čigra.

>>>Ususret Danu velikih planova – Kristina Ercegović: Odljev mozgova prati i odljev poduzetnika

Publiku očekuju i gosti iznenađenja, bogati pokloni poput wellness odmora u Hotelu Atlantida u Rogaškoj, niza radionica i poslovnog savjetovanja i dr., NOVO - networking stol uz uobičajenu networking igru kako bi se još više potaklo stvaranje nova poznanstva i uvećale poslovne prilike.

Popularno druženje malih poduzetnika i onih koji to žele biti i dalje uspješno širi svoj cilj: razmjenu znanja, iskustava i informacija, međusobne motivacije te sklapanja poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 7 zemalja regije, a 15. veljače Business Cafe održat će se u Beču.

Cijena ulaznice je 200 kn, a prijave su na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve informacije i detalji su dostupni na www.businesscafe.info.