Aktualno
StoryEditor

Addiko bank zove na druženje uz ‘Financije na dlanu‘

02. Listopad 2017.

Addiko bank ove srijede organizira druženje pod nazivom ‘Financije na dlanu‘ čiji će se sudionici kroz besplatna predavanja i okrugli stol imati priliku educirati o najnovijim trendovima u izgradnji partnerskih odnosa, te online oglašavanju, kao i saznati koje su makroekonomske prognoze za razdoblje koje slijedi.

Na događanju će Hrvoje Stojić, direktor Odjela ekonomskih istraživanja Addiko Bank predstaviti Makroekonomske prognoze za 2018.-2019., a održat će se i okrugli stol ‘Kako izgraditi partnerski odnos i podržati rast poslovanja tvrtke?‘ na kojemu će pod vodstvom Liderova novinara Tina Bašića sudjelovati Slavko Vukadinović i Franjo Ambroš, suvlasnici društva Geoprem d.o.o, Nenad Mećava, izvršni direktor Poslovanja s malim i srednjim poduzetništvom Addiko Bank d.d., te Ivana Matković Mikulić, savjetnica za EU fondove Addiko Bank d.d.

>>>Addiko paketi za male i srednje poduzetnike

Ivana Butigan, specijalistica za sadržaj na društvenim mrežama i Ana Kovačević, specijalistica za online oglašavanje, S.T.A.R. Digital Group, održat će predavanje pod nazivom ‘Sveprisutni Facebook i druge društvene mreže, te kako iskoristiti njihove potencijale?‘.

Druženje će se održati u srijedu u dvorani Gardens u Osijeku, Strossmayerova 337 s početkom u 10 sati, a svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu potvrditi putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 01 6032 027.

25. travanj 2024 02:55