Aktualno
StoryEditor

Addiko bank zove na druženje uz ‘Financije na dlanu’

23. Listopad 2017.

Addiko bank ove srijede u Puli organizira druženje pod nazivom ‘Financije na dlanu‘ na kojem će sudionici imati priliku poslušati predstavljanje makroekonomskih prognoza, educirati se o izgradnji partnerskih odnosa, te saznati kako iskoristiti potencijale društvenih mreža.

Na događanju će Hrvoje Stojić, direktor Odjela ekonomskih istraživanja Addiko Bank predstaviti Makroekonomske prognoze za 2018.-2019.

>>>Pokrenut projekt Addiko banke i Štedopisa za financijsko obrazovanje građana

Na okruglom stolu pod nazivom ‘Kako izgraditi partnerski odnos i podržati rast poslovanja tvrtke?’ će pod vodstvom Liderova novinara Tina Bašića sudjelovati Sanja Žužić, savjetnica Uprave M. V. Group, Nenad Mećava, izvršni direktor Poslovanja s M i S poduzetništvom Addiko Bank, Aleksandra Barišić, voditeljica Prodaje proizvoda riznice Addiko Bank, te Ivana Matković Mikulić, savjetnica za EU fonodve Addiko Bank.

 Filip Kunder, direktor, MDigital održat će predavanje pod nazivom ‘Sveprisutni Facebook i druge društvene mreže, te kako iskoristiti njihove potencijale?‘.

>>>Addiko paketi za male i srednje poduzetnike

Druženje će se održati u srijedu 25. listopada u prostorijama HGK Županijska komora u Puli, Carrarina 5, s početkom u 10 sati, a svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu  potvrditi putem elektroničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 01 6032 027.

24. travanj 2024 13:43