13. lipanj 2018.

Addiko Red Friday: U petak 50 posto niže kamate na gotovinske kredite

U sklopu posebnog ‘Addiko Red Friday-a‘ Addiko banka je za ovaj petak, 15. lipnja pripremila posebnu pogodnost – čak 50 posto niže kamatne stope za gotovinske kredite. Za sve zahtjeve podnesene na dan 15. lipnja 2018. godine, koji su kasnije odobreni, Addiko banka će omogućiti 50 posto nižu kamatnu stopu i time najpovoljnije uvjete gotovinskih kredita i to za cijelo vrijeme otplate.

>>>Addiko Bank dobitnik šest ‘Transform Awards Europe 2018’ nagrada

‘Addiko Red Friday‘ odnosi se na gotovinske kredite u kunama i u eurima, te je dostupan postojećim i novim klijentima. Radi se o originalnom konceptu čime Addiko pomiče granice klasičnog bankarstva i uvodi nešto novo s opipljivim koristima za klijente.

Kamatna stopa fiksna je za cijelo vrijeme otplate, a primjerice za Addiko Blic kredite ona će umjesto standardnih od 8,20 posto iznositi od 4,10 posto (EKS 4,18) za HRK, dok će za kredite s valutnom klauzulom u EUR umjesto standardnih od 8,00 posto kamatna stopa na 15. lipnja iznosit 4,00 posto (EKS 4,07). Pritom nema dodatnih troškova; ni naknada, niti troškova javnog bilježnika.

>>>Tehnološko čudo: Addiko Bank otvorila prvu jedinstvenu digitalnu Express poslovnicu

- U Poslovanju s građanstvom Addiko banka je u 2017. godini zabilježila rast novih kredita od 51 posto, uz rast volumena nenamjenskih kredita od 57 posto. Uspješno poslovanje i nadmašena očekivanja su nas ujedno potaknuli da osmislimo jedinstveni ‘Addiko Red Friday‘, koncept kakav dosad nije viđen u bankarstvu, gdje jedan dan u godini kamatne stope spuštamo za čak 50 posto. Ovime smo željeli klijentima zahvaliti na ukazanom povjerenju i omogućiti im gotovinski kredit po nevjerojatno povoljnim uvjetima, izjavila je Petra Bašić Jantolić, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća.