02. veljača 2018.

Adriatic.hr održao dodjelu nagrada ‘Star Host‘ najistaknutijim iznajmljivačima

Tvrtka Adriatic.hr u svojoj je središnjici u Splitu održala dodjelu nagrade „Star Host” najistaknutijim iznajmljivačima – svojim partnerima u promicanju Jadrana i ostvarivanju izvrsnih turističkih rezultata. „Star Host” je nagrada koja označava kvalitetu iznajmljivača i njihovih smještajnih jedinica, a dodjeljuje se na temelju recenzija gostiju i procjene poslovne suradnje. Ove je godine nagradu „Star Host” osvojilo 110 iznajmljivača, a najveći broj najbolje ocijenjenih smještajnih jedinica nalazi se u Omišu i Makarskoj te na Pelješcu.

- Na pozitivnom primjeru ovogodišnjih dobitnika nagrade „Star Host” želimo pokazati kako su profesionalan rad, konstantno prepoznavanje i uvažavanje potreba gostiju te kvalitetna briga o objektu garancija dugoročnog uspjeha. Kako bismo budućim gostima olakšali pronalazak idealnog smještaja, u Adriatic.hr tražilicu dodat ćemo i posebnu „Star Host” oznaku. Vjerujemo kako će gosti prepoznati „Star Host” oznaku kao relevantnog i vjerodostojnog pokazatelja kvalitete odabranih smještajnih jedinica i njihovih domaćina, rekla je Leana Čović, voditeljica Odjela administracije podataka.

Tvrtka Adriatic.hr predstavila je i rezultate rekordne sezone 2017., dovršene projekte s globalnim partnerima, kao i planove za sezonu 2018.

- Tijekom 2017. godine omogućili smo iznajmljivačima besplatnu online prijavu svojih objekata te smo unaprijedili  sučelje za postojeće klijente. Također, ostvarili smo direktnu suradnju s portalom Airbnb te s vodećim  mađarskim portalom Szallas.hu. Od 2018. godine očekujemo još jednu rekordnu sezonu, a u tome će nam svakako pripomoći  partnerstvo s TripAdvisor grupacijom, interaktivna mapa za pretragu smještaja na našem portalu te iCal integracija za jednostavnije upravljanje terminima rezervacija na više portala, kazao je Deni Jelinčić, voditelj Odjela marketinga.