Aktualno
StoryEditor

Agencija BBDO Zagreb pojačala svoj digitalni tim

17. Rujan 2018.

Boris Ličina Borja, stručnjak za komunikaciju na digitalnim platformama s preko dvadeset godina radnog iskustva, pridružio se agenciji BBDO Zagreb na poziciji voditelja digitalnih komunikacija.

>>>Život piše reklame

BBDO ovim angažmanom dodatno pojačava svoj digitalni tim, čiju produkciju od lipnja ove godine vodi Ivica Ivaci.

[caption id="attachment_360611" align="aligncenter" width="750"] Ivica Ivaci[/caption]

Ličina u BBDO dolazi na valu osvajanja globalnog digitalnog natječaja za brend Staropramen. Između ostalog, angažiran je i na poslovima vezanim uz klijenta IKEA, kojeg BBDO Zagreb vodi u segmentu razvoja i digitalne produkcije za tržišta Hrvatske, Srbije i Rumunjske.

- Izuzetno nam je drago da se Borja pridružio našem digitalnom timu, kojeg posljednjih godina intenzivno razvijamo i stalno rastemo. Rad na bilo kojoj kampanji danas je nezamisliv bez jake digitalne komponente. Borjinim dolaskom pojačavamo komunikacijski segment i razvoj digitalnih strategija brendova na društvenim mrežama, izjavio je Luka Duboković, izvršni direktor i član Uprave BBDO Zagreb.

[caption id="attachment_360612" align="aligncenter" width="750"] Luka Duboković[/caption]

>>>10 kreativaca koji unose svježinu na tržište okaljano audio-vizualnim zagađenjem

- Već neko vrijeme pratimo trend odlaska generacije Z s društvenih mreža. Rezultat je to evolucije digitalne komunikacije i interakcije korisnika s digitalnim platformama, kojoj se i mi moramo prilagoditi. Siguran sam da će moja dugogodišnja ekspertiza na tom području, u kombinaciji s kreativnim i produkcijskim snagama BBDO-a biti dobitna kombinacija za odgovor na taj izazov, izjavio je Ličina.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

27. travanj 2024 03:20