05. lipanj 2019.

Agencijsko bilo kuca jače nego prethodnih godina

Srce može zakucati jače zbog financijskih pokazatelja ostvarenih u marketinškoj industriji. Naime, prihodi ove industrije su u 2018. rasli u odnosu na prethodnu godinu.

Ipak se miče! Tko je god je to rekao, sto posto je mislio da će se jednog dana pokrenuti i marketinška industrija i s njom izdanje posvećeno vrijednom radu agencija udubljenim u tržišno komuniciranje, zakup medijskog prostora, kreativnu produkciju, digitalne sfere, a i one savjetodavne…

Ali neka srce kuca brže zbog dobrih financijskih pokazatelja. Prema Fininim agregiranim podacima, marketinška industrija je ostvarila ukupni prihod od 53,8 milijuna kuna veći nego u 2017. godini.

U novom Agencijskom bilu ekskluzivno donosimo najveće, prema ostvarenom prihodu u 2018. godini, agencijske grupe u Hrvatskoj, ali i Top 100 najvećih agencija prema ostvarenim prihodima.

Koja agencijska grupa predvodi listu najboljih i koja se agencija krije na prvom mjestu, otkrit ćete u novom izdanju Agencijskog bila.

Više o agencijama, marketingu, influencerima i izvanzemljskim reklamama pročitajte u posebnom prilogu Agencijsko bilo koje dolazi uz novi broj tiskanog i digitalnog Lidera