Aktualno
StoryEditor

FOTO: Amadria Park unaprijedio ponudu kongresnih sadržaja na Jadranu

18. Prosinac 2017.

Novi brend hotela Amadria Park u prvoj je godini poslovanja napravio veliki iskorak u pozicioniraju Šibenika i Opatije kao najatraktivnijih kongresnih destinacija u Hrvatskoj. Uz najbolje hotele s 4 i 5 zvjezdica poznatih brendova Milenij hotela iz Opatije, hotele šibenskog Solarisa te prateće sadržaje u obje destinacije, ove godine ponuda je proširena vrhunskim kongresnim sadržajima.

Najveći i najmoderniji konvencijski centar u Hrvatskoj

U svibnju 2017. otvoren je Konvencijski centar Šibenik, najveći i najmoderniji centar u Hrvatskoj za organizaciju konferencija, izložbi, sastanaka i banketa. Konvencijski centar Šibenik raspolaže s prostorom većim od 4.000 m², što uključuje jedanaest fleksibilnih dvorana za sastanke na tri razine, zasebne prostore za registraciju sudionika, garderobe i izložbene prostore. Posebno je atraktivna dvorana najvećeg kapaciteta na Jadranu s 1.500 sjedećih mjesta, što ovaj centar čini jedinstvenim u Hrvatskoj.

Podršku Konvencijskom centru pruža pet hotela s ukupno 1.500 soba, više od 20 različitih restorana i barova, 1.400 parkirnih mjesta i 1.100 djelatnika. Otvaranjem ovoga centra, Šibenik je došao na kartu destinacija za organizaciju velikih događanja i u kratkome se roku pozicionirao kao jedna od najatraktivnijih kongresnih destinacija u Hrvatskoj.

Opatijski ‘grad u malom‘

U Opatiji, jednoj od vodećih turističkih i kongresnih destinacija Hrvatske, otvoren je Conference Park 25/7, novi turistički sadržaj prilagođen izazovima i promjenama koje donosi suvremeno poslovanje, nudeći kreativno okruženje u kojem se isprepliću rad i odmor. Devet multifunkcionalnih dvorana opremljeno je vrhunskim multimedijskim sadržajima koji omogućuju bolju povezanost sudionika sa sadržajem konferencije. Conference Park 25/7 naziva se i ‘grad u malom‘ budući da se u neposrednoj blizini nalaze svi potrebni prateći sadržaji – šest hotela, nekoliko restorana, barova i gourmet shopova.

Brend Amadria Park se logično nastavlja na višegodišnja ulaganja u hotelske kapacitete, uvođenje novih sadržaja i podizanje kvalitete usluge. U skladu s takvom strategijom, 2018. godine će među svoje hotele uvrstiti i Hotel Jakov u Šibeniku, čija će potpuna obnova 326 soba dati dodatnu vrijednost brendu, a u planu je i novi projekt „heritage“ hotela u Zagrebu sa 111 soba u centru grada. U Opatiji se uređuje novi hotel Gardenija u kojemu će gastronomska ponuda biti bazirana na zdravim i organskim namirnicama.

25. travanj 2024 02:55