Aktualno
StoryEditor

Antena Zagreb: Novi zvuk iz novouređenih prostorija

27. Rujan 2018.

U finale obilježavanja deset godina postojanja Antena Zagreb ušla je emitiranjem iz novouređenih prostorija s najsuvremenijom tehnologijom i produkcijom. Lansiran je i drukčiji program te novi slogan ‘Stvari koje voliš’.

Antena Zagreb ovoga je rujna počela s emitiranjem programa iz novouređenih prostorija s najsuvremenijom tehnologijom i produkcijom. Finale je to obilježavanja deset godina postojanja te najslušanije zagrebačke radijske postaje. Iz novog studija lansiran je i drukčiji program. Nova programska strategija usmjerena je na kvalitetniji sadržaj potpuno prilagođen slušateljima, a novi slogan ‘Stvari koje voliš’ nabolje opisuje Antenin odnos s publikom. Slušatelji su od prvog dana emitiranja programa bili najvažnija karika u njegovu osmišljavanju.

Informira, obrazuje i zabavlja

Oduševljenje Anteninim novim prostorijama nije krila ni izaslanica premijera Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, koja je službeno otvorila novouređene prostorije. – Antena zaista izgleda svjetski. Suvremeno je uređena i ima impresivne tehničke mogućnosti – komentirala je ministrica, ističući kolika je važnost ulaganja u komercijalne medije koji su glas koji informira, obrazuje i zabavlja.

[caption id="attachment_362467" align="aligncenter" width="750"] – Antena zaista izgleda svjetski. Suvremeno je uređena i ima impresivne tehničke mogućnosti – nije krila oduševljenje novim prostorijama ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek[/caption]

Više od radija

– Bez jakih medija nema ni demokratskog društva. Moraju postojati komercijalni i javni mediji. Prije deset godina imali smo ozbiljnu gospodarsku krizu i u njoj su mediji prilično stradali, zato sam danas jako sretna kad vidim koliko se ulaže u razvoj. Antena je najbolji primjer za to: radi izvrstan posao, a to dokazuju i njezini slušatelji – zaključila je ministrica Obuljen Koržinek. – Ovim činom Antena Zagreb učvrstila je svoj liderski položaj i ponovno dokazala neupitnu razvojnu ulogu komercijalnog radija, dajući ovim ulaganjem izravan impuls ukupnoj domaćnoj medijskoj industriji – izjavio je direktor Antene Zagreb Hrvoje Barišić, dodavši da je nova Antena Zagreb više od radija i da će korisnicima ponuditi jedinstvenu suvremenu produkciju te potpuno unaprjeđenje proizvodnje i distribucije kreativnog i autorskog medijskog sadržaja. 

27. travanj 2024 06:52