Aktualno
StoryEditor

‘Ask The Right Question‘: U listopadu počinje stažiranje novih pripravnika u Atlantic Grupi

24. Rujan 2017.

Atlantic Grupa, jedna od vodećih prehrambenih kompanija u regiji, bacila je udicu ‘budućim krupnim ribama‘ lansiravši pripravnički natječaj za diplomce koji žele sudjelovati u programu Atlantic Graduate Trainee (AGT). Tijekom toga jednogodišnjeg pripravničkog programa, koji počinje u listopadu, polaznici prolaze kroz mnogobrojne odjele tvrtke te uz mentorstvo počinju plivati u pravim poslovnim vodama istražujući područja biznisa koja ih najviše zanimaju, bila to prodaja, marketing, proizvodnja, istraživanje i razvoj, ljudski resursi, logistika, bile financije.

>>>Atlantic grupa predala ‘ekskluzivnu’ ponudu za glavnog sponzora Beogradske arene

Program se provodi u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Makedoniji, a iz Atlantic Grupe navode kako je uz upoznavanje funkcioniranja velike kompanije na svim njezinim razinama jedna od ključnih prednosti programa stvaranje bogate mreže poslovnih kontakata tijekom pripravništva. Novost u ovogodišnjem programu bila je odabir kandidata pod nazivom ‘Ask The Right Question‘, u kojem se od kandidata očekivalo da postave zanimljiva i intrigantna pitanja bilo kojem zaposleniku iz bilo kojeg odjela kompanije – od proizvodne linije do Upravnog odbora.

>>>FOTO: Atlantic Grupa i IRB predstavili ‘niskokaloričan, vitaminski’ projekt vrijedan 19 milijuna kuna

- Pravi vođe, menadžeri i inovatori sposobni su postaviti teška, kritična pitanja i tako izvući najbolje od svojih kolega u pronalasku rješenja. Ovim natječajem u našu mrežu željeli smo uloviti baš takve ribe - rekli su iz Atlantic Grupe. Natječaj je bio otvoren do 20. rujna.

25. travanj 2024 10:34