Aktualno
StoryEditor

FOTO: Austrian Travel trade &Adventure days - Licem u lice o turizmu

01. Svibanj 2019.

Sedmu godinu za redom u austrijskom Dobriachu održao se tradicionalni workshop, susret ponude i potražnje, turističkih agencija i stručnjaka. Više od 120 predstavnika iz dvadesetak zemalja Europe,  tri je dana u izravnim razgovorima ocjenjivalo sadašnji trenutak u turizmu i nastojalo pogoditi kojim će smjerom u budućnosti krenuti. Na susretu su bili i predstavnici hrvatskih agencija Azur Toursa, Izazova, Saturn promocije i ostalih.

- Velika je prednost Austrije, jednako kao i Hrvatske, mir i sigurnost, jer se nažalost u nekim turističkim zemljama trenutno događaju tragedije koje imaju svoj odraz i na turizam, rekao nam je Fritz Rabensteiner, glavni čovjek Feratela koji je organizirao ovaj susret.

Naravno da svatko danas preko interneta može organizirati svoj boravak na primjer u Parizu ili negdje drugdje, no ako se putuje u više gradova neke zemlje turističke agencije su još uvijek neminovnost. Zbog toga i ovakvi susreti gdje se ljudi i osobno upoznaju, jer je ipak lakše vjerovati nekome kog poznajete, nego samo izabrati slike vezane uz neko putovanje.

Posebnu zanimljivost događaju dali su Franz Klammer, višestruki svjetski prvak u skijanju i Peter Hackmair, bivši igrač austrijske nogometne reprezentacije.

20. travanj 2024 16:21