Aktualno
StoryEditor

Auto Hrvatska postala novi Peugeot koncesionar u Zagrebu

07. Prosinac 2018.

Poslovna grupa Auto Hrvatska je proširila ponudu s vozilima marke Peugeot. U sklopu Poslovnog centra Heinzelova,u četvrtak je otvoren novi Peugeot prodajno-servisni centar. U novom centru, Auto Hrvatska se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Peugeot, dodatne opreme, rezervnih dijelova marke Peugeot i prodajom rabljenih vozila, te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 450 m2 salonskog prostora te 450 m2 servisnog prostora uključujući i praonicu vozila.

U sklopu svečanog otvorenja, predstavljen je i novi fastback coupe / limuzina Peugeot 508 koja stiže na hrvatsko tržište početkom 2019. godine. U salonu je bio posebno predstavljen i Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine.

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili Alen Vuksan-Ćusa koji je je zahvalio tvrtci P Automobil Import d.o.o. na povjerenju  te  naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog Peugeot prodajno-servisnog centra.

Uzvanicima se obratio i generalni direktor zastupstva marki Peugeot, Citroën i DS Tomislav Miletić koji je tom prigodom izjavio kako je marka Peugeot sada bogatija s koncesionarom iz Zagreba s dugogodišnjom tradicijom te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Peugeot.

20. travanj 2024 06:18