Aktualno
StoryEditor

Auto Hrvatska, Volkswagen i Audi obilježena proslava 60 godina zajedničke suradnje u Zadru

27. Rujan 2023.
Obilježena proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru

U Volkswagen centru u Zadru, u četvrtak, 21.9.2023. obilježena je proslava 60 godina zajedničke suradnje Auto Hrvatske sa markama Volkswagen i Audi u Zadru. Tom prigodom uzvanici su imali priliku razgledati aktualne Volkswagen, Audi, Seat i Cupra modele vozila i upoznati se s ponudom servisnih usluga, guma, EV opreme, rabljenih vozila i uslugama poslovnog najma.

Tijekom večeri, brojnim uzvanicima se obratio izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, Alen Vuksan-Ćusa koji se osvrnuo na dugogodišnju prisutnost Auto Hrvatske u Zadru te naglasio prodajne i post-prodajne kapacitete kao i komparativne prednosti Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar. Vuksan-Ćusa je posebno naglasio postignuća prodaje novih i rabljenih vozila i servisnih usluga Auto Hrvatska Poslovnog centra Zadar u proteklom petogodišnjem ciklusu poslovanja te se osvrnuo na buduće projekte i investiciju u novu lim-lak radionicu u Zadru koja će svakako podići razinu servisnih usluga na lokaciji.

Uzvanicima se obratio i član Uprave Porsche Croatia, Vicko Ljuban koji je zahvalio Auto Hrvatskoj na dugogodišnjem partnerstvu i povjerenju. Uz prigodnu predaju zahvala od strane Auto Hrvatske i Porsche Croatije okupljenima se u ime Poslovne grupe Auto Hrvatska obratio Predsjednik Upravnog odbora, Bogdan Tihava s riječima podrške i zahvale Porsche Croatiji na dugogodišnjem partnerstvu.

Uz gastronomske specijalitete partnera Picnic Mingle and fun, večer se nastavila uz live nastup Jure Brkljače i benda koji su svojim repertoarom omogućili da cijela večer protekne u zadarskom ozračju.

23. travanj 2024 13:50