Aktualno
StoryEditor

Autozubak pripojio Oryx i postao Zubak grupa; Pavo Zubak na čelu uprave

07. Siječanj 2019.

Na samom kraju prošle godine tvrtke ORYX GRUPA i ORYX AUTOŠKOLE pripojene su tvrtki AUTOZUBAK d.o.o. iz Velike Gorice, koja odsad posluje kao ZUBAK GRUPA d.o.o. Istovremeno se predsjednik nadzornog odbora Pavo Zubak vratio na svoju raniju poziciju predsjednika uprave.

Članovi nove uprave su i Branimir Gospić, Dubravko Skender, Dimitrije Trbović, Žaklina Trbović i Ivan Zubak. Dosadašnja zamjenica Pave Zubaka u nadzornom odboru Marina Huss postala je predsjednica NO-a, Mirna Zelinčević-Papež postala je njena zamjenica, a u NO je imenovan i Dragutin Šimek.

>>>Pavo Zubak izabran za novog predsjednika Udruge Hrvata Bosne i Hercegovine

Ove promjene obznanjene su djelatnicima na proslavi 40-godišnjice poslovanja tvrtke. Iz ZUBAK GRUPE poručuju da bi digitalizacija tržišta i poslovnih procesa one nespremne mogla skupo stajati i da se upravo zato odlučilo za unapređenje organizacije koja je spremna odgovoriti na očekivane promjene.

[caption id="attachment_372114" align="aligncenter" width="750"] Proslava 40-obljetnice djelovanja tvrtke[/caption]

- Postojeća brand struktura ostaje na snazi, uz dodatak novog krovnog branda ZUBAK GRUPA, koji kao nositelj vrijednosti tradicije, visoke kvalitete, sigurnosti i posvećenosti detaljima simbolizira nasljeđe koje novo ime prenosi na postojeće brandove, ali i na nove koji će u budućnosti biti pokrenuti. Također, obavljanje svih djelatnosti koja su obavljala pripojena društva nastavlja se i dalje kao i do sada – poručuju iz ZUBAK GRUPE.

22. travanj 2024 06:14