Hrvatska
StoryEditor

Belje i PIK predstavili adute za blagdanski stol

31. Ožujak 2015.
Piše:
lider.media

Belje i PIK Vrbovec predstavili su novi okus ABC sira s hrenom, te ponudu šunki koje će svoje mjesto naći na stolu za Uskrs.

Uoči Uskrsa Belje i PIK Vrbovec predstavili su svoje adute za blagdanski stol. Standardnim okusima ABC sira sa šunkom, vlascem, mediteranskim maslinama, povrćem i kulenom pridodan je onaj s okusom hrena.

- Kako se hren izvrsno slaže sa svježim sirom, a čest je dodatak uskrsnom stolu, odlučili smo našu ponudu proširiti upravo ovom kombinacijom koji sadrže komadiće svježe ribanog hrena. To čini odličnu kombinaciju uz PIK šunku – rekla je Ljuljana Vajda Mlinaček, izvršna direktorica Sektora marketinga i turizma u Belju.

Istaknuto je da za pripremu ABC sira koriste samo mlijeko s njihovih farmi na kojoj imaju preko četiri tisuće krava, te primjenjuju najstrože stadnarde kontrole i sljedivosti od polja do stola. Iz PIK Vrbovca su se pohvalili da njihova šunka nema dodatke nikakvih pojačivača okusa, umjetnih bojila, soje i glutena, a koriste najbolje komade svinja s farmi Belje. U posljednjim godinama PIK šunka dobiva mnoge domaće i regionalne nagrade.

- Priznanja koja smo dobili sigurno nam laskaju, ali puno nam je važnije mišljenje naših potrošača koji prije svega očekuju proizvode visoke kvalitete od prirodnih sastojaka. Vrhunski okus PIK šunki možete konzumirati bez grižnje savjesti – kazala je Ines Bertinovec, direktorica razvoja PIK-a Vrbovec.

Prilikom prezentacije praktičnu primjenu ABC sira i PIK šunke u receptima koji se jednostavno mogu spremiti za blagdanski stol. Kuharica Ljiljana Bilokapić prezentirala je sendviče, torte i ostala jela s blagdanskog stola.

01. svibanj 2024 22:03