Hrvatska
StoryEditor

Bernardiću punomoć za izbor šefa Zagrebačkog holdinga

23. Srpanj 2012.
Piše:
liderhrt

Rasplet situacije oko imenovanja predsjednika Uprave Holdinga mogao bi biti na vidiku. Naime, Darinko Kosor i Nenad Matić koji se nisu pojavili na prošloj sjednici Skupštine Holdinga dali su punomoć Davoru Bernardiću da ih zastupa na sjednici kada se bude birao predsjednik Uprave.

U slučaju izbora koji će biti temeljen na struci i želji za provođenjem programa restrukturiranja imat će našu daljnju podršku. U slučaju ponovnog političkog izbora, kao predstavnici Kluba zastupnika HSLSHSS-a smatrat ćemo da nema nikakvog daljnjeg razloga da sudjelujemo u radu takve Skupštine Zagrebačkog holdinga te ćemo vratiti mandate Skupštini Grada Zagreba, navode Kosor i Matić u zajedničkom priopćenju.

Ističu kako polaze od toga da građani Zagreba zaslužuju bolje i odgovornije upravljanje Zagrebačkim holdingom, koji neće stvarati milijarde kuna gubitaka, te primjerenije cijene komunalnih usluga, posebno onih na koje nemaju utjecaja svjetske cijene energenata.

Ne želeći dovesti do krize upravljanja u Zagrebačkom holdingu te želeći omogućiti skupštinskoj većini da pokaže da im je struka i interes građana ispred politikantstva i partijskih direktiva, kao predstavnici člana Skupštine Zagrebačkog holdinga dajemo punomoć Davoru Bernardiću, predsjedavajućem Skupštine Zagrebačkog holdinga, za točku dnevnog reda izbor predsjednika Uprave Zagrebačkog Holdinga, kažu u priopćenju.

25. travanj 2024 16:28